Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Ευχές για την Υγεία μου εγκάρδιες, με λόγια αληθινά, από την Βιβή Σκούρτη...

Πέρα αυτού, γνωστοποιούμε, πως έσπασε κάθε άλλο ρεκόρ αναγνωσιμότητας εντός και εκτός της χώρας το θέμα με το νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» και τους ακάματους! γιατρούς της Ουρολογικής Κλινικής. 
Ωστόσο, δεν ξέρουμε αν το διάβασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης, διότι ενημερώσαμε μια ηλεκτρονική του δ/νση ή θα συνεχίσει να κοκορομαχεί τόσο στη Βουλή όσο και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με τον Άδωνι  Γ. (μπουμπούκο τον αποκαλεί…) τον Βορίδη Μ. και λοιπούς προκατόχους του στο Υ.Υ. τους οποίους ο λαός τους πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!
Αν… και εφόσον…  κ. Αν. Υπουργέ, εδώ είμαστε και σας περιμένουμε…
ΣΤΑΜ. ΔΑΔ.. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


... οι ιατροί του Γ.Ν.Α.  «Η ΕΛΠΙΣ» είναι αυτοί που το κρατούν όρθιο...  υπερήφανο και αντάξιο της ιστορίας του! … Την περασμ...
STAMDAMD.BLOGSPOT.COM

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
η εικόνα προφίλ της Παρασκευή Σκούρτη
Παρασκευή Σκούρτη Σιδερένιος, όλα να είναι περαστικά. Να συνεχίζεις και πάλι με δύναμη ψυχής και πνεύματος, με υπομονή, επιμονή, συνέπεια, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια, σταθερότητα, πίστη, πάθος, καθημερινά να ενημερώνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: