Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Αυτοί που διέλυσαν (εκτός των άλλων) και τη Δημόσια Υγεία συνεχίζουν να στηρίζουν σθεναρά την Ιδιωτική. Έχουν τους λόγους τους…

…μιλάμε για θράσος και ανθρώπινη αναλγησία απύθμενη, που μόνο ένας ναρκωμένος  λαός  μπορεί να ανεχθεί! 
Εκτός πια, αυτός ο λαός, να συνειδητοποιήσει περαιτέρω τα Δικαιώματά του αλλά και τις Υποχρεώσεις του και να τους περάσει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! 
Εμπρός λοιπόν της Ελλάδας παιδιά…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΟΛΑΚΗ-Ομολόγησε ο νεοφιλελές Οικονόμου 

«Αν όλα θα γίνονται από τις ΤοΜΥ, ποιος θα πάει στα Ιδιωτικά «

Με αρκετά κυνικό τρόπο αλλά και αποκαλυπτικό των προθέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Υγεία, ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου κατά την ομιλία του στο 1ο συνέδριο που διοργάνωσε η Ναυτεμπορική με τίτλο «Ο ρόλος της υγείας στην ανάπτυξη», άσκησε κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας χαρακτηρίζοντας την ως αδιέξοδη.
Ο κος Οικονόμου τόνισε ότι το σχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι ένα κρατικής προσέγγισης σχέδιο όπου δεν υπάρχει πουθενά ο ιδιωτικός τομέας.
Είναι φανερό σημείωσε ότι αυτή η κυβέρνηση συνθλίβει τον ιδιωτικό τομέα και έθεσε το ερώτημα: Όταν όλα θα γίνονται από τις ΤοΜΥ, ποιος θα πάει στο διαγνωστικό κέντρο?
Συνεχίζοντας ο κος Οικονόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτική ιδεοληψία που το μόνο που θα πετύχει είναι να σπαταλήσει χρήματα.
Είναι αδιέξοδη η τοποθέτηση της κυβέρνησης και η μεροληψία της υπέρ του δημοσίου συστήματος και δεν συνεισφέρει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
Συνεχίζοντας, το κρεσέντο «Έχουμε ήδη 420 δημόσιες δομές Υγείας στη χώρα μας και το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει τη δημιουργία άλλων 240. Δηλαδή 670 (πρωτότυπη αριθμητική) δημόσιες δομές για να καλύψει μόλις το 30% της περιφέρειας και αυτό το σπάταλο κρατικό μόρφωμα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: