Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

Έπεσε και η τελευταία μάσκα! Καταφανέστατος εμπαιγμός και υποτίμηση της νοημοσύνης του καταπιεζόμενου - αναιδώς- ελληνικού λαού..

...Καλά, αυτός ο λαός μπορεί  (στην πλειοψηφία του) να είναι «ναρκωμένος», εσείς που κυβερνάτε με τον ένα ή άλλο τρόπο τη χώρα, δεν είσαστε υποχρεωμένοι να τον ξυπνήσετε;;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δώρο στον υπόκοσμο από το κόμμα του Μητσοτάκη: 
Καταψήφισαν το νομοσχέδιο για το Barcode στις εφημερίδες!! 
Posted by olympiada στο Ιουλίου 31, 2017

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΈπεσε και η τελευταία μάσκα! Η μέθοδος που εξασφαλίζει την ακεραιότητα στις κυκλοφορίες των εφημερίδων, που τελειώνει τους απατεώνες νταβατζήδες, τον υπόκοσμο τον έμπορο ναρκωτικών, όλων αυτών που έκαναν πλιάτσικο όχι μόνο στην διαφημιστική δαπάνη αλλά και στην ίδια την Δημοκρατία, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από το κόμμα του Μητσοτάκη και φυσικά το ΠΑΣΟΚ! Να σημειωθεί ότι την υπερψήφισε μέχρι και το Ποτάμι.
Δεν υπάρχει πλέον ένας έντιμος πολίτης που να μπορεί να ταυτιστεί με τον Μητσοτάκη και τις επιλογές του. Ο άνθρωπος είναι το απόλυτο κακό που μαστίζει την Δημοκρατία από τη μεταπολίτευση και μετά, σε ένα πρόσωπο. Τώρα, μαζί με το Βατερλώ των νταβατζήδων που χάλκευσαν τις κυκλοφορίες τους για να παρουσιάσουν δύναμη και να κλέψουν δημόσιο χρήμα, έρχεται και το Βατερλώ τον δημοσκόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: