Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

...Ένα ακόμα «πολιτικό δείγμα γραφής» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!

...προτίμησε δημόσιο θεραπευτήριο για να 
του κάνουν χειρουργική επέμβαση! 
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας - ΒΙΝΤΕΟ
Η θέση του blog ...
Εξ όσων γνωρίζουμε ποτέ άλλοτε πρωθυπουργός ή πρώην και άλλα κυβερνητικά στελέχη  προτιμούσαν για θέματα της Υγείας τους δημόσια νοσοκομεία ακόμα  και για ετήσιες προληπτικές εξετάσεις. 
Καλύτερα να μην αναφερθούμε  πόσες είναι οι περιπτώσεις που θυμόμαστε, γιατί κάποιοι εξ αυτών έχουν φύγει από τη ζωή, σε ποια περιώνυμα ιδιωτικά νοσοκομεία προσέφευγαν για θέματα της Υγείας τους. 
Κι' όπως πληροφορούμαστε τώρα με την κορωνίδα των σκανδάλων που έσκασε με το ιδιωτικό νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, αρκετοί κυβερνητικοί οικογενειακώς και συγγενικά και με  τους πέριξ αυτών ...  είχαν βρει «φωλιά» για τζάμπα νοσήλια - με το αζημίωτο...  βέβαια, εις βάρος του κράτους και κατ' επέκταση των πολιτών!! 
Ως εκ τούτου, εκτιμούμε, την επιλογή αυτή του κ. πρωθυπουργού να επιλέξει δημόσιο θεραπευτήριο και θεωρούμε πως είναι ένα ακόμα «πολιτικό δείγμα γραφής»  του και καλό παράδειγμα για κάθε απλό πολίτη.
Βέβαια, όσοι πολίτες ανώνυμοι και επώνυμοι έχουν την οικονομική άνεση μπορεί να προσφεύγουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία, διότι η Υγεία για τον καθένα μας είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και έχουμε  το δικαίωμα να το χειριστούμε όπως νομίζουμε καλύτερα...
Και πάλι περαστικά σας κ. Πρωθυπουργέ και «σιδερένιος»!  όπως εύχεται ο λαός...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: