Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Στην πίσω μεριά του φεγγαριού!! ....

Δημοκρατική Συμπαράταξη-

Ένα πειρατικό κανάλι που εκπέμπει χωρίς … άδεια

Posted by netakias.com on  in #BloggersΣιχαμένοι έλληνες

19467738_10213292096405493_561499122962373886_o-1132x509
Δεν προφήτευαν όπως τους αρέσει να βαυκαλιζονται, αλλά προετοίμαζαν τα Μνημόνια! 
Υπόγεια, αργά, συστηματικά,μεθοδικά, με γερμανική πειθαρχία! 
Το ΠΑΣΟΚ μαζί με το γερμανικό ΣΚ αντιπροσωπεύουν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της μετάλλαξης ενός φιλολαϊκού χώρου σε ακραίο νεοφιλελεύθερο με τον φερετζέ της σοσιαλδημοκρατικής φρασεολογίας!
Να το πούμε ανοιχτά. Η οικογενειακή παρουσία Κυριάκου – Μαρέβας στην πρώτη γραμμή με τα μεγαλοστελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η αγαστή συνεύρεση τους με Φώφη-Γιώργο-Σημίτη αλλα και παραδοσιακά αντιμητσοτακικα στελεχη του ΠΑΣΟΚ (Τσούρας, Μ Παπαϊωάννου) ειναι το πιο ισχυρό μήνυμα για το νέο Μνημόνιο συνεργασίας της νεοφιλελεύθερης Ακροδεξιάς με την ελληνική έκδοση της σοσιαλδημοκρατίας! 
Άλλωστε η διαχωριστική γραμμή στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές έχει ξεπεραστεί προ πολλού! Από τη δεκαετία του 2000! Τότε που ο Σημίτης, ο Γιαννίτσης και οι νεοφιλελέ πένες της Καθημερινής και του Βήματος (θυμάστε τον περίφημο Μαρίνο) ΔΕΝ προφήτευαν αλλά … προετοίμαζαν τα Μνημόνια που έρχονταν. Αθόρυβα, υποδόρια, ύπουλα, καμία φορά και φανερά! Μαζί έκαναν 14 κουρέματα εισοδήματος, μαζί 2 Μνημόνια, μαζί δεκάδες χιλιάδες απολύσεις, μαζί το προδοτικό PSI για τη σωτηρία των τραπεζών και των τραπεζιτών, μαζί την εθνικά υπονομευτική μεταφορά του χρέους σε Βρετανικό Δίκαιο!
>>>>>>>>>>>>>>>

Η ελληνική σοσιαλδημοκρατία ειναι απόλυτα ξεκομμένη απο το ΕΣΚ! Περίπου όπως το ΚΚΕ από τα σύγχρονα ευρωπαϊκά ΑΡΙΣΤΕΡΑ κινήματα! Απομονωμένη, καθώς κουβαλάει ακομα και σήμερα στην πρώτη γραμμη των συνεδρίων της τα ίδια ακριβως σύμβολα της διαφθοράς. Της συμμαχίας με την πραγματική Ακροδεξιά του Σαμαρά, του Αδωνη, του Πλεύρη, του Βορίδη και του Καρατζαφέρη και οχι με ένα κομμα της λαϊκής ριζοσπαστικής δεξιάς με μηδενική ατζέντα ακροδεξιών στοιχείων ή πράξεων!
Να τελειώνουμε! Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ έχουν προσδέσει πλέον άρρηκτα την ύπαρξη τους, στον ρόλο του στηρίγματος του νεοφιλελεύθερου αφηγήματος της ανεξέλεγκτης λιτότητας και της αποθέωσης της ασυδοσίας της αγοράς στην κοινωνία! Και ταυτόχρονα τη χρησιμότητα του διαρκούς “πλυντηρίου” των σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών της νεοφιλελέ Ακροδεξιάς που αντιπροσωπεύουν ο Κούλης Μητσοτάκης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι τραπεζίτες και μια δράκα διεφθαρμένοι ολιγάρχες της πυρκαγιάς που καμία σχεςη δεν έχουν με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά τζάκια του τόπου! Αυτο ειναι το νέο ή και πιο παλιό landmark του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης!
Ακόμα και η επιλογή “πρώτα η εκλογή αρχηγού και μετά ολα τ’ άλλα” καταδεικνύει ότι καμία ρήξη, καμία ουσιαστική αυτοκριτική ή απαλλαγή απο τη βρωμερή παθογένεια του παρελθόντος δεν πρόκειται να γίνει παρα μόνον … αλλαγή anchor man όπως σε ενα καναλι, για τη νέα σεζόν! Γιατι αυτό εχει γίνει η σοσιαλδημοκρατια στην Ελλάδα! Ένα πειρατικό καναλι που εκπέμπει σε κατειλημμένη συχνότητα (του ΕΣΚ!)! Με μια παλιά άδεια που ποτέ δεν ανανεώθηκε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: