Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Πρόεδρε της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη πάρτε μαθήματα από τον ανιψιό σας ...

Κάντε τόπο στα νέα καθαρά πολιτικά μυαλά... 
Εσείς οι άλλοι, ώρα είναι να πάτε στα σπίτια σας...
Ειδικότερα, αυτοί, που έχουν εθιστεί στη λαμογιά...  
Σ.Δ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπακογιάννης: Μπορούμε να συνυπάρχουμε 
ακόμα κι αν διαφωνούμε...

«Μπορεί να έχουμε τις προσωπικές μας απόψεις αλλά η αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος», τόνισε ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, στην ομιλία του ενώπιον του πρωθυπουργού στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.
«Επειδή διαφωνούμε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, προσθέτοντας ότι «έχουμε όλοι την ανάγκη να συνυπάρχουμε σε ένα μίνιμουμ. Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι όχι άλλη θεωρία, όχι άλλα λόγια»«Όλη η Ελλάδα», είπε ο κ. Μπακογιάννης ,«αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, φτώχεια, ανεργία κι αδικία»«Τα νέα παιδιά», πρόσθεσε, «φεύγουν στο εξωτερικό, ακολουθώντας τον δρόμο των παππούδων τους μετά από 40 χρόνια»
«Περιγράφω μία πραγματικότητα», είπε ο κ. Μπακογιάννης«η οποία προφανώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015, μην τρελαθούμε κιόλας», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.
Ο κ. Μπακογιάννης το πρώτο θέμα που έθεσε ήταν το θέμα της υγείας και της υποστελέχωσης που παρατηρείται στα νοσοκομεία της Περιφέρειάς του. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, που παντρεύτηκε την περασμένη Κυριακή, είπε στον κ. Τσίπρα χαριτολογώντας πως δεν μπορούσε να έχει φανταστεί ποτέ, ότι θα του χάριζε τέτοια εβδομάδα μέλιτος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: