Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Τα νέα από την Εξεταστική Επιτροπή Υγείας για το αμαρτωλό... νοσοκομείο "Ερρίκος Ντινάν" με τους πρώην Υπουργούς Υγείας που υπηρετούσαν! τη διοίκησή του κι' όχι μόνο ...

e-mail  στο blog ...

Ο Ανδρέας Λομβέρδος «εψεύσθη συνειδητά». Σε τούτο κατέληξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υγεία, μετά την κατάθεσή του.
Το ανθρωπάκι αυτό που «έκανε» και τον υπουργό Υγείας, έστελνε τις τροπολογίες του πρώτα στον Βγενόπουλο να τις εγκρίνει και τότε τις δημοσιοποιούσε. Τι κατάντια αλήθεια!


Είπε κι άλλα ψέματα πολλά, ένα από αυτά ότι δεν διόρισε δικούς του ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις της χώρας στην Υγεία, όταν κάποιοι από αυτούς όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση παρακαλούσαν να μην τους αντικαταστήσουν.

Επειδή τούτες τις μέρες τα μέλη της παλιάς παρέας της Θεσσαλονίκης μιλάμε μεταξύ μας συχνά, όλοι μας συμφωνούμε ότι «αυτό« πραγματικά είναι ο Ανδρέας Λομβέρδος, είναι ο εαυτός του.
Όσο κι αν προσπαθεί η άλλη αμετροεπής κυρία Χριστοφιλοπούλου, με το αυταρχικό της ύφος  να τον αβαντάρει, δεν τα κατάφερε. 
Η κυρία αυτή, που μαζί με τον Μητσοτάκη έκανε τη μεγάλη μεταρρύθμιση απολύοντας τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και τους Σχολικούς Φύλακες.
Διερωτώμαι γιατί αργούν τόσο και οι δυο τους να ενταχθούν στο κόμμα του Κυριάκου;

Κώστας Τσεφαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: