Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Σκληρό και ανελέητο «στρίμωγμα» από τον Γιάννη Γκιόλα στον Άδωνι Γεωργιάδη στην Εξεταστική Επιτροπή Υγείας για το «αμαρτωλό» κοινωφελές ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν!! ...

e-mail  στο blog ...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com      3-8-17      

Γιάννης Γκιόλας  σε Άδωνη Γεωργιάδη:
‘’Κουκουλώσατε,  ανεχθήκατε και καλύψατε  μια φαύλη  κατάσταση 
 στο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν’’ (βίντεο)

Τις ξεκάθαρες και συγκεκριμένες πολιτικές ευθύνες της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας –επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- στο θέμα του ΄΄Ερρίκος Ντυνάν’’  ανέδειξε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.
Στην επιτροπή που διερευνά, ήδη, διεξοδικά, το κεφάλαιο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄  κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που δέχτηκε καταιγισμό ερωτημάτων από τον κ. Γκιόλα  αναφορικά με τους χειρισμούς της τότε πολιτικής ηγεσίας   στα προβλήματα  του νοσοκομείου-ιδρύματος  το οποίο οδηγήθηκε σε πλειστηριασμό.
Ο κ. Γκιόλας   καταλόγισε ευθέως   στον κ. Γεωργιάδη  αλλά και σε όσους  διατέλεσαν υπουργοί την επίμαχη περίοδο  συγκριμένες ευθύνες  σε σχέση με το έλεγχο,  την ανοχή σε ατασθαλίες, την έλλειψη εναλλακτικού πλάνου  για την αποφυγή πλειστηριασμού κλπ.
΄΄Κουκουλώσατε,  καλύψατε, ανεχτήκατε  μια φαύλη κατάσταση που επικρατούσε στο   Ερρίκος Ντυνάν΄΄, και οδηγήσατε το νοσοκομείο  στον πλειστηριασμό ΄΄ επισήμανε ο κ. Γκιόλας.
 Ο βουλευτής Αργολίδας υπέβαλε ερωτήματα στον κ. Γεωργιάδη αναφορικά με τις πολιτικές-ποινικές ευθύνες που καταλογίστηκαν (ή όχι)  από το 1999 -που ιδρύθηκε το  ΄΄Ε.Ν.’’ -, αν οι  τότε  εκπρόσωποι του Υπουργείου στο  Ίδρυμα  κατήγγειλαν τις ατασθαλίες, γιατί  ανέχθηκαν   να φτάσουν σε ..δυσθεώρητα ύψη τα δωρεάν νοσήλια κλπ.

Περισσότερα από  το διάλογο  Γκιόλα-Γεωργιάδη  στην επιτροπή της Βουλής, 
στο βίντεο που ακολουθεί…https://www.youtube.com/watch?v=XW4WvETcWTk                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: