Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Τρομερές αποκαλύψεις για έμμισθο συμβόλαιο επαγγελματικής εξόντωσης της εισαγγελέως του NOOR1!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 


Μία εξήγηση για τα αδιανόητα γεγονότα που ζούμε τους τελευταίους μήνες πιθανόν να δίνει η αποκάλυψη του http://www.zougla.gr/ Μία κατάσταση που θα μπορούσε να περιγραφεί ως φαρσοκωμωδία, εάν δεν επρόκειτο για την μεγαλύτερη ποσότητα τουρκικής ηρωίνης που έχει πιαστεί διεθνώς. Μιλάμε για ένα θέμα ύψιστης εθνικής και ευρωπαϊκής ασφάλειας αλλά και για τις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους νέων, που υποδουλώνονται και δολοφονούνται καθημερινά από αδηφάγα κτήνη.

Το πόρισμα της εξεταστικής του Ευρωκοινοβουλίου για τους εμπόρους ηρωίνης, ήταν σαφές και ξεκάθαρο: Με τα δισεκατομμύρια της πρέζας, τα αδηφάγα κτήνη αλώνουν κάθε πτυχή της δημοκρατίας και στο τέλος την ίδια την δημοκρατία. Σε σημείο να ελέγχουν τις κρατικές δομές, τα ΜΜ»Ε» και να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Η εξήγηση λοιπόν που δίνει η >>> http://www.zougla.gr/ στην αισχρή προσπάθεια ενός πανικόβλητου πρεζέμπορα να ξεφορτωθεί την αρμόδια εισαγγελέα και η πρωτοφανής στήριξη που βρίσκει από συγκεκριμένα ΜΜ»Ε» και πολιτικούς, υποχρεώνει πλέον την ηγεσία της δικαιοσύνης να παρέμβει με όλες της τις δυνάμεις. Κάθε ημέρα που αργεί, δημιουργεί εύλογα, εξαιρετικά ανησυχητικά ερωτήματα. Διαβάστε εδώ το ενδιαφέρον ρεπορτάζ - >>> αποκάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: