Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Μανιάτης: «Επιτέλους εφαρμόζεται σε όλη την Αργολίδα νόμος μου για το Τέλος Αιολικών Πάρκων»

Μας ξαναστέλνει δελτίο Τύπου ο κ. βουλευτής με το ίδιο θέμα για το οποίο είχαμε εκφράσει την άποψή μας...>>>ΕΔΩ...
 Εκλογές  ανάδειξης προέδρου 
στη «Δημοκρατική Συμπαράταξη» βλέπετε…

Είμαι διαφορετικός και αυτό το πληρώνω…Η άποψη του blog: Μπράβο και σε εσάς κ. Μανιάτη ως πρώην ΥΠΕΚΑ για την πρόνοια που είχατε,  ΜΠΡΑΒΟ και στην κυβέρνηση για τη διαχείριση που κάνει για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες, μπροστά στη δίνη κα την οδύνη που δημιούργησε το «αμαρτωλό» κόμμα σας το ΠΑΣΟΚ τόσες δεκαετίες  στην κυβέρνηση της Ελλάδας μας και των Ελλήνων  και κατόπιν συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ  με τελικό «έργο» σας την χρεωκοπία της χώρας, που ωστόσο, τώρα περί άλλων τυρβάζετε… 

ΥΓ. Δηλαδή κ. Μανιάτη αν καταλαβαίνουμε καλά ψηφίσατε Νόμο το 2011 (από νόμους άλλο τίποτα οι ελληνικές κυβερνήσεις καθώς και οι περιβόητες μελέτες έργων που δεν γίνονται και παραμένουν στα συρτάρια ενώ εισπράττουν τα χρήματα της αμοιβής τους από το κράτος  οι μελετητές...) και το 2014 που πηγαίναμε για εθνικές εκλογές εκδώσατε την υπουργική απόφαση... 
Σ’ αυτά τα δεδομένα βασίζεται το σχόλιό σας;; 
Ωστόσο, Μπράβο  και για αυτές τις ενέργειές σας… αλλά υπάρχει και το αλλά…
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

e-mail στο blog ...

Γιάννης Μανιάτης


προς κρυφή κοιν.: Εμένα09 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Μανιάτης: «Επιτέλους εφαρμόζεται σε όλη την Αργολίδα νόμος μου για το Τέλος Αιολικών Πάρκων»

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια καθυστερήσεων και προσχηματικών αναβολών, επιτέλους η κυβέρνηση άρχισε να πιστώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ (έστω τμηματικά) και στα υπόλοιπα χωριά της Αργολίδας που δικαιούνται πίστωσης λόγω του Τέλους Αιολικών Πάρκων. Πρόκειται για μια νομοθετική ρύθμιση που είχα νομοθετήσει το 2011, ενώ το 2014 υπέγραψα και την Υπουργική Απόφαση με την οποία λύνονταν όλα τα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα.
Τα χρήματα που κατανέμονται αφορούν μόνο στο διάστημα 2011-2014 όταν δραστηριοποιήθηκαν ανάλογα οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες κατά τη θητεία μου ως ΥΠΕΚΑ. Θυμίζω ότι για την Αργολίδα προβλέπονται 1,3 εκατ. € που κατανέμονται για τον Αχλαδόκαμπο 510 χιλ. €, τα Δίδυμα 240 χιλ. €, το Αραχναίο 225 χιλ. €, τη Θερμησία 180 χιλ. €, το Ηλιόκαστρο 80 χιλ. € και Αγ. Νικόλαο 30 χιλ. €.
Επισημαίνω ότι για το διάστημα 2015-2016, δεν έχει ακόμη υπάρξει η αντίστοιχη κατανομή, αδικαιολόγητα βεβαίως, δεδομένου ότι έχουν επιλυθεί αποδεδειγμένα πλέον όλα τα τεχνικά θέματα.
Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να πιστώσει άμεσα το σύνολο του Τέλους Αιολικών Πάρκων των λογαριασμών όλης της Αργολίδας, δεδομένου ότι έχει ήδη παρακρατήσει το Τέλος αυτό, και για τα έτη 2015 και 2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια: