Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Προς τους συν- Έλληνες - «Φύλακες του Έθνους μας γρηγορείτε» !!! ….

Documento

Σε ανοιχτή γραμμή με τους ναζί και 

ο «πατριώτης των Ιμίων»


Συνομιλίες για συντονισμό νεοναζί γκρούπας είχε 
ο ακροδεξιός υπάλληλος του ΥΠΕΞ που επιχειρούσε 
να στήσει προβοκάτσια πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Το Documento φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα συγκλονιστικά στοιχεία από τον κοριό της Αντιτρομοκρατικής που αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον τέσσερις ακροδεξιές οργανώσεις στη χώρα μας (Χρυσή Αυγή, Combat 18, Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, Ανακατάληψη) συνέστησαν ομάδα (για γκρουπάκι μιλούν οι εμπνευστές του σχεδίου) με στόχο, εκτός από επιθέσεις στους συνήθεις στόχους, να προχωρήσουν και σε προβοκατόρικες ενέργειες ικανές να οδηγήσουν τη χώρα σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, ακόμη και σε ένοπλη σύρραξη με τη γειτονική Τουρκία. Μάλιστα μία εξ αυτών φαίνεται να αποτράπηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή χάρη στην παρατηρητικότητα των ψαράδων του Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, σε μια από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που κατάγραψε ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής, την οποία δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά το Documento, το μέλος της φιλοναζιστικής Combat 18 Ιωάννης-Χρήστος Μπαλάσκας στις 31 Οκτωβρίου 2017 δέχεται τηλεφώνημα από τον υπάλληλο του υπουργείου Εξωτερικών Βασίλη Πετρομιχελή. Πρόκειται για τον άνθρωπο που λίγους μήνες μετά επιχείρησε να κάνει «απόβαση» στα Ιμια, με κίνδυνο την πρόκληση θερμού επεισοδίου με την Τουρκία. Πρόκειται, δηλαδή, για τον δήθεν αγνό πατριώτη, όπως τον παρουσίαζαν ορισμένα ΜΜΕ, ο οποίος, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, ήταν σε επαφή με νεοναζιστές – τρομοκράτες.
Ο Μπαλάσκας, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες μεταξύ των εμπλεκόμενων προσώπων, μιλούσε με τον «Αλέξανδρο και τον Λύκο από τη Χρυσή Αυγή». Μάλιστα σε συνομιλία η οποία κατεγράφη στις 14 Νοεμβρίου 2017 μεταξύ του Μπαλάσκα και άγνωστου άντρα προέκυπτε ότι ο Μπαλάσκας θα έκανε επιπλέον δράσεις με τους ΑΜΕ και τη Χρυσή Αυγή.
Στον διάλογο που δημοσιεύουμε, Μπαλάσκας και Πετρομιχελής, μεταξύ άλλων, κλείνουν ένα ραντεβού, όπως λένε, για μια ιδέα που είχαν προκειμένου να μπορούν να συνεννοούνται για κοινές δράσεις, με τον Μπαλάσκα της Compat 18 να παραδέχεται ότι και οι 11 οι δικοί του δηλώνουν συμμετοχή.
Πετρομιχελής: Βασικά τους επικεφαλής θα πρέπει να έχουμε εκεί πέρα, για να μπορούμε να συνεννοούμαστε.
Μπαλάσκας: Τους επικεφαλής τώρα κοίτα, εγώ επικεφαλής ξέρω εσένα, σ’ έχω μέσα, ξέρω τον ΑΜΕ, τον έχω μέσα, ξέρω τον Νίκο από τη Χρυσή Αυγή, τον έχω μέσα, ξέρω το άλλο το παιδί που ’πε για την αστυνομία να μιλήσω με τον λοχαγό, εκείνον τον έχω μέσα».
Πετρομιχελής: Θέλει μεγάλη προσοχή.
Μπαλάσκας: Ναι, ναι.
Πετρομιχελής: Ετσι, μη φάμε καμιά βρόμα εκεί πέρα και γιατί εάν την πατήσουμε, με ένα τέτοιο γκρουπάκι, την πατούμε όλοι μαζί.
Μπαλάσκας: Ναι, το ξέρω.
Πετρομιχελής: Οχι ένας, όχι μία ομάδα, όλες οι ομάδες μαζί.
Μπαλάσκας: Εννοείται.
Πετρομιχελής: Είναι τρομερά επικίνδυνο αυτό.
Μπαλάσκας: Εννοείται.
Πετρομιχελής: Οπότε… οπότε ό,τι ιδέες και σχέδια, αυτά, θα μπορούμε να κανονίζουμε εκεί πέρα και να λέμε να συναντηθούμε στο τάδε σημείο να πούμε κάτι εκ του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: