Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Ανταποκριθήκαμε ακόμα μια φορά στην απόφαση των οργάνων της Δικαιοσύνης και όπως αυτή διαμορφώθηκε στο ιδιωτικό μας συμφωνητικό…

... Το κόστος για την προσβολή της προσωπικότητας - της Τιμής & της Αξιοπρέπειας! ...

Σήμερα ημέρα Τρίτη 22 του μηνός Μαΐου, μεταβήκαμε στην Εθνική Τράπεζα (Κατάστημα Κρανιδίου) και καταβάλαμε (εννέα  ημέρες πριν) την τέτερτη δόση (από τις πέντε) των 100 € του υπολοίπου της εν λόγω αποζημίωσης προς τον πρώην Δήμαρχο Ερμιόνης Αν. Λεμπέση, σεβόμενοι την απόφαση του Δικαστηρίου, - για προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειάς του.
Η τελευταία δόση των 100 ευρώ είναι στις 30 Ιουνίου, με τα μπάνια -  καλά να είμαστε.

Σχετικά με την εξέλιξη της πιο πάνω υπόθεσης  το κοινό περί δικαίου αίσθημα εδώ στην Ερμιόνη και την Ερμιονίδα είναι διαφορετικό με τα πιο πάνω…
Είναι, άλλωστε, εκπεφρασμένη μέσα από αυτό το Blog η άποψη, ότι με το επίμαχο δημοσίευμα ουδέποτε υπήρχε πρόθεση προσωπικής προσβολής της προσωπικότητας ενός ατόμου, αλλά η απερίφραστη κριτική πολιτικών θέσεων και πρακτικών.
Για την κριτική αυτή υπέστην, όπως είναι γνωστό, προσωπικό και οικογενειακό πόλεμο μέσω των γνωστών ανώνυμων, ψευδώνυμων αναρτήσεων στο γνωστό ιστολόγιο, χωρίς να λείπουν χαρακτηρισμοί με χυδαίο και συκοφαντικό περιεχόμενο!

Ωστόσο, σου ευχόμαστε Ανάργυρε σε καλή μεριά να τα τοποθετήσεις... 
Ξέρεις εσύ, είσαι νοικοκύρης...

Με εκτίμηση ο διαχειριστής του blog
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια: