Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Το ξέρουμε έχει σκοτούρες τώρα ο διαχειριστής του blog "Εικονοσκόπιο νιούζι" με τα δικαστήρια που έχει μπλέξει και τι θα πει η κα Μαριάννα...

... Ωστόσο, δοθείσης της ευκαιρίας, είμαστε υποχρεωμένοι να του υπενθυμίσουμε το γνωστό στόρι... -σε τι βαθμό κακουργήματος θα είχε υποπέσει ο τέως Ερμιόνης (και δεν θα είχε παραγραφεί ως ειδικό κακούργημα) εάν το κόστος της "αναστήλωσης" του ανύπαρκτου μύλου στο Κρόθι θα ήταν από 50.000.000 εκατομμύρια δραχμές και πάνω. 
Και αυτό το χρωστάει στον Υπουργό Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, που αύξησε το ποσό που συνιστούσε την κακουργηματική απάτη, που τότε τέτοιοι απατεώνες ήσαν χιλιάδες!!! ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013


Ανειλημμένες υποχρεώσεις του γνωστού - άγνωστου...

Φώτο -
"Εικονοσκόπιο preth"
Προς τον «φρέσκο εκδότη & δ/ντη» 
της εφημερίδας 
“Εικονοσκόπιο press”
για την απάτη (!) του περασμένου αιώνα στην Ερμιόνη 
και του ευχόμαστε, να «μπαγιατέψει» στη νέα του καριέρα...

Συνέχεια των απαντήσεών μας στο σχόλιο του παρθενικού... φύλλου του, με τίτλο 
«Το Πανιόλο» -> Εδώ...

Σε  ό,τι αφορά το ερώτημα σου «τι γίνεται με τον μύλο του Κρόθι με τις καταγγελίες του γνωστού - αγνώστου...» όπως με αποκαλείς, έχω να σου πω κ. εκδότη & δ/ντη καλορίζικος και, σε παραπέμπω, στο πόρισμα της κας Εισαγγελέως και τα συμπεράσματα δικά σου,  όπως και όλων των αναγνωστών μου.

Αν δε κουράζεσαι να  διαβάσεις τα έγγραφα που παραθέτω, σου λέω με λίγα και απλά λόγια, πως η  ανέγερση -  «αναστήλωση...» του δημοτικού ανεμόμυλου της απάτης!! στοίχισε το ποσό των 27.140.000 εκ. δραχμών.  Όμως, η  κ. Εισαγγελέας για να στηρίξει την κατηγόρια της κακουργηματικής απάτης κατά του πρώην Δημάρχου Ερμιόνης Αν. Λεμπέση (του δημιουργού αυτού του σκανδάλου), χρειαζόταν το ποσό των 50.000.000 εκ. δραχμών σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις του σχετικού Νόμου,  που ο αρμόδιος υπουργός και η Βουλή των Ελλήνων είχαν φροντίσει για λόγους δικούς τους... να αυξήσουν στο ποσό των 50.000.000 εκ. δραχμών (διαφορετικά,  θα γεμίζανε οι φυλακές  κακούργους απατεώνες, εις βάρος του δημοσίου)...  - Έτσι, αυτή η κατηγορία  παραγράφηκε. 

Και οπωσδήποτε σύμφωνα με το ποσό  που κόστισε ο μύλος του Κρόθι μπορούσε να στηριχθεί κατηγορία κατά του  τέως Ερμιόνης για κακουργηματική απάτη, για ποσά από 5.000.000 εκ δρχ. έως 25.000.000 εκ δρχ. ή τα ανάλογα σε ευρώ  (που υπήρχαν στην περίπτωση μας)  εάν, η απάτη ήταν κατ΄ εξακολούθηση. Ωστόσο,  τέτοια καταγγελία δεν είχε η κ. Εισαγγελέας όταν εξέταζε αυτή την υπόθεση.  Όμως, εάν  θέλει η δημοτική αρχή του Δήμου  Ερμιονίδας  και κάθε άλλος πολίτης ακόμα μέχρι σήμερα και  επιθυμούν την ποινική δίωξή του, τέτοια στοιχεία από πράξεις και έργα του υπάρχουν!!! 

Και οπωσδήποτε  αναφέρει η  κ. Εισαγγελέας  στο πόρισμά της τα εξής:...«Κατ’ επέκταση, η υπό κρίση πράξη της απάτης τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος και ως εκ τούτου ήδη κατά το χρόνο  υποβολής της υπό κρίση έγκλησης είχε υποπέσει στην πενταετή παραγραφή» 

Και όλα αυτά, γιατί τα χρόνια που συνέβαιναν τα «σημεία και τέρατα» στην Ερμιόνη  εγώ ταξίδευα για δημιουργία και προκοπή έχοντας υπνοδωμάτιο... στο πανιόλο... όπως απαξιωτικά και υποτιμητικά τιτλοφορείς το σχόλιο σου κ. δ/ντη... και κάποιοι δήθεν παράγοντες και προσωπικότητες της αρπαχτής εθελοτυφλούσαν και οι υπόλοιποι δημότες της Ερμιόνης κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου!! Το μόνο που έκαναν ήταν, να ρίχνουν κάθε τέσσερα χρόνια τη ψήφο τους  σ’ αυτούς που ενεργούσαν με απάτες  και όχι μόνο... εις βάρος του δημοσίου  και του δήμου μας!!
Η ιστορία έχει και συνέχεια, αλλά θα αναφερθούμε άλλη φορά....

Σε ό,τι αφορά την άλλη ερώτηση σου για το άλλο σκάνδαλο με την ανέγερση της εκκλησίας του Αγ. Γερασίμου σε δημόσια έκταση στο «Κρόθι» Ερμιόνης, σε παραπέμπω στην ανάρτηση μου  ΕΔΩ... και από εκεί και μετά για τις λεπτομέρειες  στον  ΕΡΜΙΟΝΙΤΗ  Γιώργο Νοταρά που έχει κάνει την έρευνα πάνω στο θέμα, που είναι παρόμοιο με αυτό της ανεγέρσεως της εκκλησίας του Αγ. Νικοδήμου στον αρχαίο λατρευτικό χώρο... στον λόφο «Πρωνός» ή σήμερα των «Μύλων» δυτικά της πόλης  Ερμιόνης.

Κύριε εκδότη & δ/ντη να με ρωτάτε αν θέλετε και θα μαθαίνετε πολλά από εμένα. Φοβάμαι όμως, μήπως αφορισθήτε και εσείς όπως και εγώ...
Σε χαιρετώ με την ελπίδα, ότι την απάντησή μου θα τη δημοσιεύσεις στην εφημερίδα σου και σε καμία περίπτωση, στο blog  σας... με τα «βοθρολύματα»...!!!
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ....

Για να διαβάσετε τα έγγραφα του εισαγγελικού πορίσματος - Δεξί κλικ πάνω στο καθένα χωριστά και στην άλλη σελίδα που θα βγει,  κλικ - στο Άνοιγμα  συνδέσμου σε νέο παράθυρο   και στην επόμενη σελίδα,  άλλο κλικ στο συν  + για να ανοίξει σε όλο το εύρος της οθόνης....


>>>>>>>>>>>>>>>>
Δεν υπάρχουν σχόλια: