Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Ο Γιάννης Γκιόλας - στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους

... Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα έργα ζωγραφικής των μικρών αλλά και μεγάλων μαθητών, του δασκάλου τους Ρήγα Ριγόπουλου. 
Η σκέψη, τα συναισθήματα, οι ανησυχίες και η ομορφιά της ψυχής των νέων καλλιτεχνών, φώτισαν με πολύχρωμο φως τον χώρο...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                   24-6 -2018

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 
ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΥΣ  Χθες βράδυ 23 Ιουνίου, βρεθήκαμε στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής  των μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, στους Στρατώνες του Καποδίστρια, στην αίθουσα «ΙΩ», προσκεκλημένοι του Ρήγα Ρηγόπουλου, ζωγράφου- αγιογράφου και εμπνευστή του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, που ίδρυσε το 1990.


Απολαύσαμε τα έργα ζωγραφικής των μικρών αλλά και μεγάλων μαθητών του Ρήγα. Η σκέψη, τα συναισθήματα, οι ανησυχίες και η ομορφιά της ψυχής των μαθητών φώτισαν με πολύχρωμο φως τον χώρο. Με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρουσίασε ο δάσκαλος τα έργα των μαθητών του και τους παρέδωσε τις βεβαιώσεις σπουδών. 


Συγγενείς και φίλοι των μαθητών, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, και άλλοι προσκεκλημένοι γέμισαν την όμορφη αίθουσα.


Ο άξιος Αργείος καλλιτέχνης Ρήγας Ρηγόπουλος, μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε χρόνο τον Ιούνη με τις υπέροχες δημιουργίες των μαθητών του.

Καλή και δημιουργική συνέχεια Ρήγα, η ζωγραφική έχει τον δικό της δρόμο, παραμένει πάντα επίκαιρη και ζωντανή, γιατί  περνά μέσα από την ανθρώπινη ψυχή και παραμένει διαχρονική.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την  Δευτέρα25 Ιουνίου από τις 11.00- 13.00 και 19.00- 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: