Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

...Μια προσευχή και ένα σταυροπροσκύνημα γι' αυτούς τους συνανθρώπους μας...

...Άραγε οι θρησκευτικοί ταγοί ανά τον κόσμο και ειδικά ο Πάπας θα παρέμβει με τα μέσα που γνωρίζει, όπως εάν θιγόντουσαν συμφέροντα του Βατικανού και όλης  της Καθολικής Εκκλησίας;; ... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σαλβίνι σε ΜΚΟ Open Arms: 
«Ας ξεχάσουν ότι μπορεί να έλθουν στην Ιταλία»
https://www.altsantiri.gr/Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Μάλτας απάντησε ότι το ναυάγιο έγινε σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Λιβύη και στη Λαμπεντούζα, ενώ σύμφωνα με ισπανό ευρωβουλευτή, το πλοίο με τους διασωθέντες θα κατευθυνθεί τελικά προς την Ισπανία.
Η ΜΚΟ Οpen Arms, πάντως, θεωρεί ότι «για τους εκατό ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους, στο χθεσινό ναυάγιο ανοικτά των λιβυκών ακτών, ευθύνεται η ακτοφυλακή της Λιβύης και της Ιταλίας, διότι «το πλοίο της μη κυβερνητικής οργάνωσης θα μπορούσε να τους σώσει, αλλά η έκκληση της αγνοήθηκε».
>>>>>>>>>>>>>


Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής Ρομπέρτο Φίκο, ο οποίος ανήκει στα Πέντε Αστέρια, διαχώρισε την θέση του από την «γραμμή Σαλβίνι». Επισκεπτόμενος hotspot στην Σικελία, ο Φίκο δήλωσε ότι «εκείνος δεν θα έκλεινε τα λιμάνια» και ότι «στην υπόθεση αυτή «χρειάζεται λογική και καρδιά».
«Ως τρίτος ανώτατος κρατικός ιθύνοντας λέω ότι πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι με όποιον μεταναστεύει, διότι είναι δραματικές ιστορίες που αγγίζουν την καρδιά. Την κατάσταση αυτή εκτάκτου ανάγκης πρέπει να την αντιμετωπίσει η Ευρώπη, όχι μόνον η Ιταλία, και να τεθούν στο περιθώριο οι εξτρεμισμοί, διότι την αλληλεγγύη πρέπει να την εφαρμόζουν όλοι μαζί. Αν υπάρχει ένας προορισμός, πρέπει να πρόκειται για ευρωπαϊκό προορισμό», ολοκλήρωσε ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: