Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τον Μητσοτάκη ο δημοσιογράφος της FAZ!! ...

...Επιβεβαίωσε από δυο (2) πηγές ότι ο Μητσοτάκης έχει δεχθεί την συμφωνία με τα Σκόπια αλλά δεν το λέει για να μην διαλυθεί η ΝΔ!...
Επίσης, διαβάστε ακόμα εδώ >>> https://netakias.com/

georgiadis-mitsotakis


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, την οποία διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της FAZ, ο ανταποκριτής της γερμανικής εφημερίδας στην Αθήνα Μίκαελ Μάρτενς διαψεύδει την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, με σχετική του ανάρτηση στο Twitter.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της FAZ γράφει:
«Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ λέει ότι η αναφορά στην FAZ ο #Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι δεν θα πάρει πίσω τη συμφωνία με την πΓΔΜ ως πρωθυπουργός ήταν «εντελώς λανθασμένη». Εγώ υποστηρίζω πως 2 πηγές από το Βερολίνο μου ανέφεραν ότι ο Μητσοτάκης είπε ακριβώς αυτό: Είναι εντάξει με μία συμφωνία αλλά πρέπει να κάνει θόρυβο για να κρατήσει ενωμένη τη ΝΔ»
>>>>>>>>>>>Challenged by Syriza, ND says report in FAZ according to which assured he´d not take back a FYROM-deal as a PM was “totally wrong”. I assert: 2 sources in Berlin told me Mitsotakis said just that: He´s ok with a deal but must stir some noise to keep ND together.

Δεν υπάρχουν σχόλια: