Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Ικανοποιημένος ο Γιάννης Γκιόλας για το εκπαιδευτικό έργο που γίνεται στην ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                               17- 7-18
                                    
                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ 
ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΡΓΟΥΣ


 Την ικανοποίηση του για την λειτουργία του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) που πραγματοποιεί η ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος για 5η συνεχόμενη χρονιά, εξέφρασε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μετά τη σημερινή του επίσκεψη στους χώρους της Σχολής στο Άργος, στις εγκαταστάσεις του 1ου Γυμνασίου (Μπουσουλοπούλειο).
 Ο κ. Γκιόλας συναντήθηκε με το Συντονιστή των προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος κ. Μουσταΐρα και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των Προγραμμάτων Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. και Π.Ε.ΣΥ.Π. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., που ανταποκρίνονται αφενός στην αναγκαιότητα που θέτει ο νόμος για την απαραίτητη παιδαγωγική κατάρτιση και διδακτική επάρκεια των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αφετέρου στην αναγκαιότητα εξασφάλισης ειδικευμένου δυναμικού για την εφαρμογή του Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής. Για το ακαδ. έτος 2018-19, το Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ, προσφέρει 160 θέσεις φοίτησης ενώ το Πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 40 θέσεις φοίτησης. 

Ο κ. Γκιόλας διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει στην ευόδωση των προσπαθειών της ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους, όπου τα προγράμματά της διεθνούς αναγνώρισης, καλύπτουν τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά κριτήρια ποιότητας στο πεδίο της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: