Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Γιώργος Νοταράς - προς δ.σ. της αντιπολίτευσης Τάσο Λάμπρου...

...Απαιτούμε από τους εκπροσώπους μας να αφουγκράζονται τα δίκαια αιτήματά μας που έχουμε εκφράσει εγγράφως στη Δημοτική αρχή, υπόψιν του κορυφαίου οργάνου του Δήμου μας! ...

Σχόλιο blogger: κ. Νοταρά εμείς λέμε  στην περίπτωσή μας τη λαϊκή ρήση
– «Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»…
Μιλάμε για νοσηρή κατάσταση γενικά…
Ευχόμαστε να διαψευσθούμε..
Σ.Δ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο blog  του "Ο Αλιβάνιστος"
http://oalivanistos.blogspot.com/


Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Προς κ. Τάσο Γ. Λάμπρου.
 Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ερμιονίδος
Κ, Λάμπρου, μετ΄ εκπλήξεως διάβασα στο <Εικονοσκόπιο> να καλείται τον κ, Σφυρή να καλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο το Κορυφαίο Συλλογικό Όργανο Διοίκησης του Δήμου!!
Κ, Λάμπρου, εγώ ο απλός δημότης διερωτώμαι εάν ο κ. Σφυρής γνωρίζει ότι στα δημοκρατικά πολιτεύματα, δεν ισχύει η αρχή του ενός ανδρός, αλλά οι αποφάσεις των κοινοβουλίων και εν προκειμένω των δημοτικών συμβουλίων, και απορώ εσείς ως πολιτικός επιστήμων με πολυετή θητεία στον Δήμο, δεν το έχετε   αντιληφθεί.       
Κ, Λάμπρου δεν γνωρίζεται ότι υπηρετείται έναν δήμο με δημοκρατικό προσωπείο και ρατσιστική νοοτροπία, γιατί τι άλλο μπορεί να δηλώνει ο διαχωρισμός των δημοτών σε πολιτικοποιημένα όντα και πολιτικά σκουπίδια;
Κ, Λάμπρου, ασφαλώς έχετε την απαίτηση να σας διαβάζουν οι συνδημότες σας για να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στο Δήμο και να αξιολογούν τις πολιτικές σας δραστηριότητες και τις κοινωνικές σας ευαισθησίες. Την ίδια απαίτηση έχουμε και εμείς από τους εκπροσώπους μας να αφουγκράζονται τα δίκαια αιτήματα μας, τα οποία έχουν κατατεθεί στο δήμο επισήμως με αριθμό πρωτοκόλλου και έχουν δημοσιευθεί στις τοπικές ιστοσελίδες, χωρίς να έχουν έλθει σε συζήτηση για χρόνια στο κατ΄ ευφημισμόν Κορυφαίο Συλλογικό Όργανο Διοίκησης του Δήμου.
Κ, Λάμπρου το αίτημα που εγώ κατέθεσα δεν είναι δικό μου, 
αλλά της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας 
που η μοίρα έταξε εγώ να μνημονεύω!!!
Νοταράς Γεώργιος 
Δημότης Ερμιονιδας          

Δεν υπάρχουν σχόλια: