Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

To Σχολείο της Δήμαινας ξανά στην επικαιρότητα η ιστορία του…

…Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης αναδημοσιεύουμε ρεπορτάζ μας πριν 16 χρόνια στην καθημερινή εφημερίδα "ΑΡΓΟΛΙΔΑ"

Προτού κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες (ανέκαθεν)   πάρουν αποφάσεις για κατάργηση μιας ιστορίας στην περίπτωση μας, πρέπει πρώτα να ενημερώνονται  …

Το εν λόγω σχολείο (το κτήριο) έχει φτιαχτεί πριν 70 χρόνια περίπου (μαύρα χρόνια για την ελληνική κοινωνία …)  με χρήματα και χειρωνακτική εργασία των κατοίκων του χωριού! 

Πρωτοδιόριστος δάσκαλος τότε (και δικός μας στην Ερμιόνη μετέπειτα) αείμνηστος Δημήτρης Δουρούκος που διατέλεσε γραμματέας της επιτροπής για την κατασκευή του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε πρώτα το σχετικό Δελτίο Τύπου του κ. Βουλευτή  και κατόπιν διαβάστε το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε πολλά και πως βρεθήκαμε εκεί ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
14.9.2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γ. Μανιάτης: «Δικαίωση για τους κατοίκους της Δήμαινας»
«Δικαίωση για τους κατοίκους της Δήμαινας, αποτελεί η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να αναστείλει τη συγχώνευση του  3/θ Δημοτικού Σχολείου Δήμαινας , με το 3/θ Δημοτικό Σχολείο Νέας Επιδαύρου. Οι γονείς και κηδεμόνες της Δήμαινας κατάφεραν να πείσουν τους «σοφούς» του Υπουργείου Παιδείας, ότι ένα δυναμικό χωριό που αναβαθμίζει με τις δικές του δυνάμεις την εκπαίδευση των παιδιών του, πρέπει να επιβραβεύεται και όχι να τιμωρείται». Δεν υπάρχουν σχόλια: