Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Μεγαλειότατε;;; - συνέχεια…


Αναμενόμενη η αντίδραση του τέως 
Δημάρχου Ερμιονίδας  Δ. Καμιζή…
...με αφορμή την προσφώνηση του τέως Βασιλέως 
με τον τίτλο - Μεγαλειότατε- 
από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δ. Σφυρή  
σε εκδήλωση στο Πορτοχέλι

Ιούνιος 2006 και ο Ναυταθλητικός  Όμιλoς Ερμιόνης (ΝΟΕΡ) διοργανώνει  ιστιοπλοϊκούς αγώνες  για το 2ο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11 χρονών στην Ερμιόνη. 
Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Ύδρας  κ.κ. Εφραίμ, η Πρόεδρος της Βουλής κα Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη    οι Δήμαρχοι Ερμιόνης Αν. Λεμπέσης  και Κρανιδίου Δ. Καμιζής άλλοι αιρετοί, πολιτειακοί παράγοντες και ο Ολυμπιονίκης  Κωνσταντίνος τέως Βασιλιάς  των Ελλήνων. Με αυτό τον τίτλο του αναφέρομαι στο εκτενές ρεπορτάζ μου   που δημοσιεύτηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΑΡΓΟΛΙΔΑ»
Ο δήμαρχος Δ. Καμιζής εμφανώς ενοχλημένος από την παρουσία του τέως αποφεύγει να τον χαιρετήσει(!) αυτό που  έκαναν όλοι οι πιο πάνω επίσημοι.
Ωστόσο, επειδή στη συνέχεια  δημιουργήθηκε θέμα με σχόλια που έγιναν από τους παρευρισκόμενους πολίτες, για το λόγο ότι οι διοργανωτές  στην προσφώνησή τους -  όταν κάλεσαν τον τέως για την απονομή επάθλων  σε νικητές των αγώνων  σε ιστιοπλόους του  «Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος» (στον ίδιο όμιλο τον μεγαλύτερο της Ελλάδας είχε εκπαιδευτεί ως ιστιοπλόος και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος) τον αποκάλεσαν με τον τίτλο – Ολυμπιονίκη Κωνσταντίνο. Έτσι απλά και όχι με τον βασιλικό του τίτλο. Γι’ αυτό το λόγο, την επόμενη ήμερα από τη δημοσίευση του κυρίως εκτενούς ρεπορτάζ στις 22 Ιουνίου 2006 δημοσιεύουμε στην ίδια εφημερίδα (εκτός των άλλων ρεπορτάζ όπως φαίνεται από το έντυπο αρχείο μας) το πιο κάτω παραλειπόμενο - σχόλιο από την κεντρική εκδήλωση με τις απονομές επάθλων στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς ιστιοπλόους.
Το παραθέτουμε, έτσι  για την ιστορία με την ευκαιρία που μας δόθηκε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας  Δ. Σφυρή και τα συμπεράσματα δικά σας…
Και επειδή το ερώτημα στο σχόλιό μου παραμένει ακόμα μετά από 9 χρόνια αναπάντητο, 
θα θέλαμε εδώ στον ίδιο χώρο τη γνώμη σας.

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: