Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Αποκαλύψεις του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολιδας Ιωαν. Γκιόλα στη Βουλή για τα δάνεια στην εφημερίδα ΄"Κήρυκα" Χανίων (ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη) !! ...

… Ρε τι είναι τούτοι;… - πως θα ξεμπλέξομε με αυτούς;; .... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-mail  στο blog...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                         18-11-16

    ΔΑΡΕΙΩΤΗΣ     ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ : ΣΥΝΕΠΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ  ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

 Αποκαλύψεις Γκιόλα στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής,
 για τα δάνεια στον ΄΄Κήρυκα΄΄  του Μητσοτάκη (βίντεο)

ΜΕ την  κατάθεση , ως μάρτυρα, του υπεύθυνου οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μίμη  Δαρειώτη, συνεχίστηκαν οι  εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τη νομιμότητα δανειοδότησης   , από διάφορες Τράπεζες, πολιτικών κομμάτων και   Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Οκ. Δαρειώτης απάντησε  σε  σειρά ερωτημάτων  των μελών της επιτροπής τονίζοντας , μεταξύ άλλων , ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ  αποπληρώνει κανονικά τόκους και κεφάλαιο για δάνειο που είχε λάβει το 2002  επισημαίνοντας ότι ΄΄δεν είμαστε όλα τα κόμματα ‘ίδια, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς, γιατί αυτό δείχνει  το σεβασμό μας στον ελληνικό λαό..΄΄.
Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ – και  μέλος της επιτροπής – Γιάννης  Γκιόλας  υπέβαλε στο μάρτυρα  ερωτήματα αναφορικά  με  τα έσοδα του κόμματος από εισφορές μελών και φίλων,  τη διαδικασία καταβολής των δόσεων του δανείου  κλπ.
Στη  συνέχεια ο κ. Γκιόλας – και σε αντιδιαστολή με τη συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ- αναφέρθηκε στην περίπτωση δανεισμού( το 2005) εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ  της εφημερίδας ΄΄ΚΗΡΥΚΑΣ ΧΑΝΙΩΝ΄΄ ( ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη) που επί  έντεκα ( 11) χρόνια δεν είχε πληρώσει ούτε ..ένα ευρώ  ενώ  η καταγγελία από την Τράπεζα που το χορήγησε έγινε  στις  22 -4-16  ( !) . Τις μέρες δηλαδή που συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής,  όλως..τυχαίως.
Αξίζει  δε να σημειωθεί ότι η ρύθμιση που  έγινε  ,εν τέλει,  για τον εν λόγω δανεισμό προέβλεπε άμεση καταβολή 20.000 ευρώ ( δόθηκαν από τον Κων. Μητσοτάκη), 24 μηνιαίες δόσεις των 3.000 ευρώ και για τις υπόλοιπες 600.000 …νέα διαπραγμάτευση…!(  πόσοι άραγε δανειζόμενοι  να  έτυχαν ανάλογων..διευκολύνσεων..?)
Περισσότερα στο ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: