Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Κώστας Ζουράρις Υφυπουργός Παιδείας - {…} «εκλογές στην Κούβα γίνονται κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς στις ευρύτατες λαϊκές συσπειρώσεις…».

Έχει άδικο ο κ. Ζουράρις παπαγαλάκι της εντεταλμένης... δημοσιογραφίας;; ή μήπως νομίζεις Άρη Π... πως εδώ στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες με τα δήθεν δημοκρατικά καθεστώτα, οι λαοί  ψηφίζουν στις εκλογές που γίνονται, επειδή επιλέγουν τα εναλλασσόμενα μεγάλα κόμματα που νέμονται! την εξουσία, με επικεφαλής τους «σωτήρες» των μεγάλων οικογενειακών Τζακιών;; … ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πορτοσάλτε: Ειδικός στον αυνανισμό ο Ζουράρις (videoΔεν άρεσαν, όπως φαίνεται, στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σχετικά με το πολίτευμα της Κούβας


... κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...


Δεν άρεσαν, όπως φαίνεται, στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, σχετικά με το πολίτευμα της Κούβας, καθώς τον χαρακτήρισε «αερολόγο» και «ειδικό περί του αυνανισμού».
«Απλώς θέλω να πω για τους αερολογούντες, επειδή χθες το βράδυ είχαμε μια αερολογία για την… πώς μας την είπε ο ειδικός περί του αυνανισμού υφυπουργός Παιδείας; Ότι εκεί υπάρχει ένα ειδικό πολίτευμα αμεσοδημοκρατίας… Στην Κούβα, το ίντερνετ δεν είναι παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εν λόγω δημοσιογράφος.
Για την ιστορία, ο κ. Ζουράρις είχε δηλώσει μεταξύ άλλων χθες Τρίτη:

«Υπάρχει πάντοτε κλιμάκωση σε όλα τα συστήματα λόγω αντιξοοτήτων και δυσκολιών… Μέσα σε ένα αμεσοδημοκρατικό καθεστώς που έβγαλε σε όλη τη Λατινική Αμερική γιατρούς και έκανε το 95% των αγραμμάτων 95% των εγγραμμάτων […] Άλλο το σύστημα στην Κούβα, γι’ αυτό και είχε να κάνει 60 χρόνια εκλογές… Δεν είναι αυτές που νομίζετε εσείς οι εκλογές, εκλογές (στην Κούβα) γίνονται κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς στις ευρύτατες λαϊκές συσπειρώσεις…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: