Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Μανιάτης - Τρεις απλές ερωτήσεις για τον κ. Σταθάκη....

e-mail  στο blog...

Γιάννης Μανιάτης i.maniatis.argolida@gmail.com

2:47 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)

προς κρυφή κοιν.: Εμένα


                                                           

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2016
Ο υπεύθυνος για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Μανιάτης, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο ΑΠΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
Σε σημερινές του δηλώσεις ο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκης, δήλωσε ότι χαίρεται:
α. που η Ελλάδα με τους αγωγούς EastMed και TAP μετασχηματίζεται σε ενεργειακό κόμβο της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου. 
β.  που απελευθερώνεται η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας 
γ. που προκύπτουν επενδυτικές ευκαιρίες στην εξοικονόμηση ενέργειας και τα έξυπνα δίκτυα. 
Τρεις απλές ερωτήσεις για τον κ. Σταθάκη:
  1. Πότε σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και άρχισαν να κατασκευάζονται οι αγωγοί TAP και EastMed που μετασχηματίζουν την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο; Πότε προωθήθηκε η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας; Πότε υλοποιήθηκαν τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας κι έξυπνων δικτύων; Μήπως την περίοδο 2013-2014;
  1. Τι ακριβώς έκανε τα 2 τελευταία χρόνια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να προχωρήσουν έστω κι ένα βήμα τα παραπάνω θέματα και να ωριμάσουν οι δράσεις; Μήπως τίποτα;
  2. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό το διάστημα μας εξύβριζε και μας λοιδορούσε γι' αυτά ακριβώς που σήμερα περηφανεύονται; Έστω τώρα, μήπως αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν για το παρελθόν τους; Από την πολιτική ανηλικιότητα, στον πολιτικό ρεαλισμό; Γένοιτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: