Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρωμένες απαντήσεις του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολιδας Γιάννη Γκιόλα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη λίστα Μπόργιανς και Ενώσεις Δικαστικών !...

e-mail  στο blog ...
               
ΣΤΗΝ   ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
        Απαντήσεις  Γιάννη Γκιόλα σε Βενιζέλο  για  
λίστα Μπόργιανς και Ενώσεις Δικαστικών( βίντεο)

Παρέμβαση για δυο σημαντικά θέματα  της επικαιρότητας έκανε ο βουλευτής Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
 Απαντώντας  σε πρόταση  του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που  ζήτησε, με αφορμή δημοσίευμα   κυριακάτικης εφημερίδας περί  εμπλοκής πολιτικών προσώπων στη λίστα Μπόργιανς ,να κληθεί στην επιτροπή  εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι  για  προηγούμενα  δημοσιεύματα , ανακριβή  και  που διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε βάρος  της κυβέρνησης και υπουργών ,  δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία.
΄΄Δεν είμαστε δικαστές, υπάρχουν τα  αρμόδια  όργανα αλλά και ο πολιτικός διάλογος  για να διευκρινισθούν  αυτά ΄΄ είπε ο κ. Γκιόλας που  κατέληξε ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση.
Επίσης ο κ. Γκιόλας τοποθετήθηκε  στην  πρόταση Βενιζέλου  περί ακρόασης   στην επιτροπή των Δικαστικών Ενώσεων, με αφορμή τις πληροφορίες  για σύσταση νέας Ένωσης Ανωτάτων Δικαστικών Λειτουργών.
Ο βουλευτής Αργολίδας – και μέλος της επιτροπής- Γιάννης Γκιόλας επισήμανε ότι  ΄΄η επιτροπή θεσμών δεν μπορεί να παρέμβει  στην ελεύθερη δυνατότητα του ΄΄συνεταιρίζεσθαι΄΄ και ΄΄συνδικαλίζεσθαι΄΄ των δικαστικών και οι ίδιοι μπορούν να ρυθμίσουν τα θέματα τους.
Περισσότερα   με τις προτάσεις  Βενιζέλου  και τις απαντήσεις του Γιάννη Γκιόλα στο βίντεο που ακολουθεί….

Δεν υπάρχουν σχόλια: