Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ιούλιος Συναδινός και Γιάννης Γκιόλας κοντά στην Εθνική Παίδων....

...Χθες στο Άργος στον αγώνα βόλεϊ με την αντίστοιχη της Ρωσίας!

e-mail στο blog ...
          
Ο  Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας παρακολούθησαν μαζί τον  αγώνα της Εθνικής  Παίδων με την αντίστοιχη της Ρωσίας  , για τον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στο Άργος.
Παρά την ήττα με 3-0 σετ(  25-23, 25-18, 25-23) και τον αποκλεισμό ( την πρόκριση πήραν οι Ρώσοι) η Εθνική Παίδων της Ελλάδας έδειξε  μεγάλη  μαχητικότητα και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του φιλάθλου κόσμου και τις τρεις μέρες των αγώνων, ιδιαίτερα των μαθητών που δημιούργησαν   πολύ  ΄΄θερμή΄΄  ατμόσφαιρα.

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Ρωσία ο κ. Συναδινός και ο κ. Γκιόλας  συνεχάρησαν τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο  και τους παράγοντες της Ομοσπονδίας, ενώ η αθρόα παρουσία  φιλάθλων έδειξε  ότι το άθλημα του βόλεϊ  κερδίζει νέους φίλους στην Αργολίδα.


Παράλληλα αποδείχθηκε  ότι η Αργολίδα  με τις υποδομές που διαθέτει μπορεί και αναλαμβάνει με επιτυχία τη διοργάνωση   σημαντικών διεθνών αγώνων , όπως αυτοί του ευρωπαϊκού  βόλεϊ που έγιναν στο Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: