Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Γκιόλας Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας - Σκληρή και ανελέητη κριτική στο τρίγωνο της διαπλοκής -> πολιτικό προσωπικό - τραπεζίτες - επιχειρηματίες ΜΜΕ!! ....

e-mail στο blog...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                         

                                                                                                                        22-1-17
Γιάννης Γκιόλας:  ΤΟ παλιό πολιτικό προσωπικό στην κορυφή
του  τριγώνου   της διαπλοκής, που συναρθρώθηκε με τους εξαρτώμενους τραπεζίτες   και τους ευνοημένους μιντιάρχες
(βίντεο)
Σκληρή κριτική   σε  εκείνο το πολιτικό προσωπικό που συμμετείχε στο ΄΄τρίγωνο ΄΄ διαπλοκής με τραπεζίτες και επιχειρηματίας ΜΜΕ,  άσκησε  ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της εξεταστικής  επιτροπής   για τα δάνεια κομμάτων και  ΜΜΕ.
Ο κ. Γκιόλας  τόνισε ότι από την πολύμηνη  διαδικασία αποδείχθηκε περίτρανα  ότι το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό, επί  σειρά ετών ,   ήταν  στην κορυφή του  τριγώνου  της διαπλοκής   με    Τραπεζίτες και επιχειρηματίες  ΜΜΕ.
΄΄ Έγινε γνωστό σε όλους πλέον  με ποιον τρόπο γινόταν ο υπέρμετρος δανεισμός, τι   …εγγυήσεις δίνονταν( η ..δεν δίνονταν)  και ποιος ήταν ο απώτερος σκοπός   ορισμένων επιχειρηματιών που είχαν εμπλακεί στο  χώρο της ενημέρωσης..΄΄ επισήμανε , μεταξύ άλλων ο κ. Γκιόλας.


Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

------------------------------------------------------------------------
                                                                                                                                          23-1-17
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Γιάννης Γκιόλας: Ερωτήσεις και  τοποθετήσεις στην παρουσίαση έκθεσης  
της Προέδρου των Επιθεωρητών  Δημόσιας  Διοίκησης
(βίντεο)

Μια   σειρά από ενδιαφέροντα   θέματα και ερωτήσεις  έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης       Γκιόλας,    στην πρόεδρο των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης  , κατά την παρουσίαση της έκθεσης της, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Οι   ερωτήσεις του κ. Γκιόλα αφορούσαν ζητήματα όπως   η βραδύτητα στην απονομή δικαιοσύνης,   το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων, οι ανεπαρκώς αιτιολογημένες - σε κάποιες περιπτώσεις-  αποφάσεις  του Δημοσίου σε προσφυγές πολιτών κλπ.
Ακόμη ο κ. Γκιόλας  εξήρε την πρωτοβουλία του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης  να  ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης  των  μαθητών   για ζητήματα  πρόληψης- αντιμετώπισης της διαφθοράς.

Περισσότερα   με τις  ερωτήσεις- τοποθετήσεις 
του κ. Γκιόλα  στο   σχετικό βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια: