Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση του "Ερμιονικού Συνδέσμου" στην ιστοσελίδα του ...

Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

January 15, 2017

Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017, παρουσία αρκετών συμπολιτών μας, τελέστηκε στον Ι. Ναό της Αγίας Αικατερίνης Πειραιά η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία του Συνδέσμου μας για την «Καλή Χρονιά» με αρτοκλασία «υπέρ υγείας» των μελών του.
Κατόπιν στην αίθουσα του Ισογείου του Ναού, μοιράστηκε ο άρτος, δόθηκε καφές και προσφέρθηκαν εδέσματα.
Τέλος, ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» και ευχαρίστησε τους κληρικούς του Ναού, πατέρα Ιωάννη Σαρρή και πατέρα Ιωάννη, την πρεσβυτέρα, τις κυρίες Κική Τράκη, Ντίνα και Βάσω Μαραγκού από το Κρανίδι, που ετοίμασαν τα κεράσματα και όλους τους παρευρισκομένους.

Το Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εμείς να σας ενημερώσουμε ακόμα, η λειτουργία με την αρτοκλασία του "Ερμιονικού Συνδέσμο" γινόταν με την ίδια μέρα με την μεγάλη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία περιελάμβανε και ενημέρωση των μελών του, καθώς και βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ - ΤΕΙ της χώρας. 
Από φέτος διευρύνεται, με τη θέσπιση της απονομής του  "Βραβείου Απόστολος Γκάτσος" >>>http://www.ermionikos-syndesmos.com/
Όλα αυτά διανθισμένα από το Δ.Σ. του συλλόγου. 
Έτσι, το αποκορύφωμα αυτής της εκδήλωσης - με τα προαναφερόμενα-   θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, καθώς  από πέρυσι αποφασίστηκε από το Δ.Σ. να χωριστεί η εκδήλωση σε δύο μέρη. 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: