Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ελεεινοί και τρισάθλιοι προδότες...

…Βγαίνουν δημόσια χωρίς καμία αιδώ να τα γράφουν και να τα λένε, λες και απευθύνονται σε κάφρους!!...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Ομολογία Σημίτη! «Οι Γερμανοί δεν θέλουν λύση του Ελληνικού Χρέους γιατί…»

%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%ba%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83

netakias
Ο Κώστας Σημίτης έχει άριστες σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας της Γερμανίας. Για την ακρίβεια ήταν το μακρύ χέρι της Γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα. Από τον να κλείσει τον ελληνικό ανταγωνισμό στα γερμανικά προϊόντα, μέχρι τα γνωστά σκάνδαλα που οδήγησαν στην καταστροφή. 
Έτσι στο βιβλίο του κάνει την πιο κυνικήομολογία που θα μπορούσε να κάνει Ελληνας πολιτικός, αισθανόμενος ακόμη ισχυρός καθώς κάθε μέρα που δεν τελειώνει οριστικά η Κυβέρνηση με την διαπλοκή και τον Μητσοτάκη, η επάνοδος του σημιτισμού γίνεται όλο και πιο απτή. Γράφει λοιπόν στο βιβλίο του ότι «οι Ευρωπαίοι (σ.σ.για να μην πει οι Γερμανοί) δεν επιθυμούν άμεση περικοπή Χρέους για να μην δημιουργηθεί προηγούμενο το οποίο θα επικαλεσθούν κι άλλες οφειλέτριες χώρες» γράφει σαν πρώτη αιτία.
Σαν δεύτερη αιτία συμπληρώνει «Ενας άλλος σημαντικός λόγος τον οποίο όμως δεν αναφέρουν, είναι ότι μία περικοπή χρέους δεν θα τους δίνει την δυνατότητα να πιέζουν την Ελλάδα στο μέλλον. Να απαιτούν να ακολουθεί την πολιτική που καθορίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και τούτο διότι η Ελλάδα θα μπορέσει να ανταποκρίνεται πιο εύκολα στις υποχρεώσεις της και να μην ζητά νέους διακανονισμούς» 
Καταλάβατε γιατί πάντα ο Μητσοτάκης φώναζε «Βάστα Σοιμπλε, το χρεος είναι βιώσιμο/δεν είναι σπουδαίο»; Α.Κ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: