Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Γκιόλας: Με συντονισμό δράσης θα πετύχουμε πολλά στον πολιτισμό

Συντονίζονται οι συλλογικοί πολιτιστικοί  φορείς της Αργολίδας! 
Από την Ερμιονίδα προσκλήθηκαν σ' αυτή τη συνάντηση; 
Κι' αν ναι, ποιοι συμμετείχαν;; ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

e-mail στο blog....


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                     
                       10-2-17Γιάννης Γκιόλας:   Με συντονισμό δράσης 
θα πετύχουμε πολλά   στον πολιτισμό
 ΣΤΗΝ 1η  συνάντηση πολιτιστικών φορέων  της Αργολίδας που διοργάνωσε η Περιφερειακή  Ενότητα  στο ΄΄Φουγάρο΄΄ παραβρέθηκε ο βουλευτής   του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.
Στο χαιρετισμό του   ο   κ.  Γκιόλας    εξήρε τη πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας  Αργολίδας και του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου  Χειβιδόπουλου   , που έχει στόχο  τον συντονισμό των ενεργειών και δημιουργία ενός  ολοκληρωμένου φεστιβάλ με συμμετοχή   όλων των συλλόγων, ομάδων σχημάτων κλπ.
Ο  κ.  Γκιόλας   τόνισε  ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός   δράσης των  πολιτιστικών    φορέων της Αργολίδας  όπως και η ανάδειξη του ύφους και της παράδοσης του νομού, της ΄΄Μυθικής Αργολίδας ΄΄ όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιόλας ,  αλλά  και η αξιοποίηση -προβολή του έργου των ντόπιων συγγραφέων  , ποιητών, εικαστικών κλπ.
΄΄Είναι σημαντικό που ξεκινάει μια προσπάθεια καταγραφής των φορέων, ευρύτερης γνωριμίας του έργου τους και τελικά του συντονισμού των προσπαθειών , με στόχο τη συνεργασία   στην παραγωγή πολιτισμού στο νομό μας , για τους ντόπιους  αλλά και τους πολλούς επισκέπτες του΄΄  επισήμανε ο κ. Γκιόλας .
Στη συνάντηση του ΄΄Φουγάρου΄΄ παραβρέθηκαν  ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος (απηύθυνε χαιρετισμό)  ,   μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,   εκπρόσωποι των δημοτικών οργανισμών πολιτισμού , της Σχολής  Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου και πολλών πολιτιστικών   συλλόγων , σχημάτων   και  καλλιτεχνικών  ομάδων κλπ της Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: