Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

...γίνεται σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με μία άθλια, λούμπεν αντεθνική συμμορία!! ...

Εάν συμβαίνουν όλα αυτά, έχουμε να κάνουμε με πολιτικάντικο ξεχειλισμένο βόθρο με δύσοσμα  λύματα…
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μητσοτάκης πίσω από το συκοφαντικό άρθρο του ΔΟΛ για τον Καραμανλή!


Posted by natos1 στο Φεβρουαρίου 16, 2017

img_4306
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Μπορεί πανικόβλητοι συντάκτες του ΔΟΛ να «διαβεβαίωναν» ότι το κατάπτυστο άρθρο που βάφτιζε «συμμορία της δραχμής» τους Προκόπη Παυλόπουλο, Κώστα Καραμανλή, Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο τελούσε υπό την απόλυτη έγκριση της Πειραιώς, αυτό όμως δεν θα είχε καμμία αξία εάν δεν ακολουθούσε το σημερινό συμβάν που αποκαλύπτουμε.  Άλλωστε ο φερόμενος ως συντάκτης του άρθρου, που ίδιος συνέταξε το πόνημα για την γάτα των Ιμαλαΐων αλλά και τον εκβιαστικό προπομπό τύπου «πρόσεξε Αλέξη, σου έρχεται η γάτα», είναι προφανές ότι δρα υπό τις εντολές του κυρίου Ψυχάρη.  Το προφανές λοιπόν, είναι ότι ο κατά συρροήν συκοφάντης του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Κώστα Καραμανλή, του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, κύριος Σταύρος Ψυχάρης, κρυβόταν πίσω από αυτή την χυδαία επίθεση.

Και όμως, σήμερα ο συντάκτης του άρθρου κύριος Παύλος Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι της Πειραιώς! Δηλαδή ο συκοφάντης του Κώστα Καραμανλή μπήκε ως θριαμβευτής στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας! Είναι εξ’ ίσου βέβαιο ότι συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διότι εάν ο σύντροφος του Ψυχάρη, Μητσοτάκης είχε την οποιαδήποτε διαφωνία με το άρθρο, θα είχε βγάλει – ως όφειλε – καταδικαστική ανακοίνωση. Άλλωστε ο Κώστας Καραμανλής είναι ακόμα βουλευτής της ΝΔ.

Εδώ λοιπόν γίνεται σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με μία άθλια, λούμπεν αντεθνική συμμορία.  συμμορία που δεν διστάζει να προβεί σε δολοφονία χαρακτήρων ακόμα και ανθρώπων που αποτελούν σήμερα για την παράταξη.  Μόνο και μόνο για να αποδομήσουν πλήρως τα όποια ηθικά ερείσματα έχουν απομείνει στην παράταξη και να την καταστήσουν έρμαιο αυτής της συμμορίας απατεώνων.

Διότι, μην ξεγελιέστε, η ανθρωπογεωγραφία της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, δεν απαντάται ούτε στην Κολομβία. Διερευνόμενοι για κακουργήματα, υπόδικοι για κακουργήματα, μέχρι και για παιδεραστία (!!), καταδικασμένοι κακούργοι, άνθρωποι μηδενικής ηθικής, ξένοι προς την παράταξη αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της διοίκησης της ΝΔ.

Και αυτό είναι εμφανές όχι μόνο στα συμβόλαια εκτέλεσης αντιφρονούντων που βλέπουμε, αλλά στην ίδια την αντεθνική δράση που ακολουθούν ή υποχρεώνονται να ακολουθήσουν όλοι του κόμματος. Εώς και οι ευρωβουλευτές!

Και από δίπλα, άθλοι νταβατζήδες, έμποροι και εξαρτημένοι, φαύλοι καναλάρχες,  υπόδικοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για κακουργηματικές απάτες, καταχραστές του δημοσίου και άλλοι, να στήνουν και να διακινούν χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τον Μητσοτάκη ως πανίσχυρο ηγέτη που φλερτάρει με την αυτοδυναμία! Με προφανή στόχο να κρατήσει τα γίδια στο μαντρί και να τα καταστήσει συνενόχους στην εγκληματική και αντεθνική αυτή δράση.

Επειδή η φαρσοκωμωδία τελειώνει και έρχεται η ώρα της τιμωρίας, να ενημερώσουμε τους «σκιώδεις» ότι ο κύριος Μητσοτάκης, εάν φτάσει μέχρι τις εκλογές, θα καταγράψει μονοψήφιο ποσοστό. Και όλοι αυτοί που σήμερα γίνονται συνεργοί, αντί για υπουργικά κουστούμια θα μείνουν μόνον με την γλίτσα και το ιστορικό ανάθεμα. Εάν δεν μας πιστεύουν, ας υποχρεώσουν τον Μητσοτάκη να τους πει τι του εξομολογήθηκε ο Σόιμπλε.

Φ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: