Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Στην κυριολεξία πειραματόζωα και έρμαια των διεθνών απατεώνων...

Κι' ο Θεός να έρθει να κυβερνήσει αυτή τη χώρα, (και κάθε μικρή χώρα πόσο μάλλον την Ελλάδα) δεν πρόκειται να αντεπεξέλθει με αυτούς τους αδίστακτους  κτηνάνθρωπους...
----------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το ΔΝΤ και ο Τόμσεν γνώριζαν από το 2010 ότι το ελληνικό πρόγραμμα ήταν λάθος!

img_0315

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ καρφώνει Τόμσεν και ΔΝΤ: «7 χρόνια μετά και ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρο ρεαλιστικό σχέδιο».Σε απόρρητο έγγραφο του Μαΐου 2010,  ο Ολιβιέ Μπλανσάρ ενημέρωνε τον Πολ Τόμσεν οτι το ελληνικό πρόγραμμα ήταν λάθος και ότι κινδύνευε να εκτροχιαστεί. 
Το έγγραφο που διέρρευσε αποκαλύπτει ότι ο τότε γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν προωθούσε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αλλά ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκή Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ είπε «Όχι».
Το έγγραφο παρουσιάστηκε στα τέλη Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια διεθνούς οικονομικής ημερίδας του καναδικού think tank Centre for International Governance Innovation από τον καθηγητή Οικονομικών Πολ Μπλουστάιν (Paul Blustein). 
Με αφορμή τη διαρροή του εγγράφου, ο διάσημος πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ επανέρχεται και καρφώνει Τόμσεν και ΔΝΤ δηλώνοντας:«Δεν το διέρρευσα εγώ αλλά είμαι χαρούμενος που διέρρευσε. 7 χρόνια μετά και ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρο ρεαλιστικό σχέδιο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: