Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

To "Κρόθι" στην Ερμιόνη σε όλο το μεγαλείο της ΦΥΣΗΣ που δεν λαθεύει ποτέ!! ...

Μύρισε άνοιξη και φόρεσε τα γιορτινά του με σπάνια χρώματα και αρώματα! - Έργο του Πλάστη των Όλων...


Τώρα που ανοίγουν οι μέρες - όπως λέει ο λαός, σας συνιστούμε να πάτε περπατώντας τα απογεύματα ή το δειλινό  μέχρι εκεί να αγαλλιάσει η ψυχή σας και να γυμνάσετε και το σώμα σας. 
Το τερπνόν με το ωφέλιμο…
---------------------------------------------------------------------------------

... Έργα ανθρώπων...
 Έρμαιο στην αδιαφορία των υπευθύνων - συντηρητών  του Ι.Ν. του Αγίου Γερασίμου στο Κρόθι, 

Αποτέλεσμα εικόνας για Άγιος Γεράσιμος στο Κρόθι Ερμιόνης - Φωτό

ο ωραίος και καλαίσθητος κήπος του στον αύλιο χώρο, πνιγμένος στα αγριόχορτα κ.α. !! 

Είμαστε βέβαιοι, θα απογοητευθείτε όπως σήμερα εμείς που είμαστε εκεί στο μούσγωμα  και αντικρίσαμε εικόνες με πλήρη εγκατάλειψη του κήπου στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. του Αγίου Γερασίμου! Άραγε ο κτήτορας της πανέμορφη εκκλησίας  ο αείμνηστος Δημήτρης Μάγγος μαζί με τη μητέρα του (ήταν τάμα δικό της να κτιστεί ο ναός αφιερωμένος στον Άγιο) βλέπουν από εκεί ψιλά που βρίσκονται την εγκατάλειψη του εν λόγω χώρου που με τόσο καλαισθησία και μεράκι δημιούργησε ξοδεύοντας στο σύνολο του έργου πάρα πολλά χρήματα αυτός και η οικογένεια του;; 
Ας προβληματιστούν  οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι του Ι.Ν. να νοικοκυρέψουν και να καλλωπίσουν τον χώρο  τουλάχιστον από σεβασμό στην μνήμη των δωρητών  και κτητόρων. 
Και με την ευκαιρία που μας δίνεται, σηκώστε στον ιστό και την ελληνική σημαία, που το ήθελε πάρα πολύ ο  Δ. Μ. Μέχρι και πολλές ελληνικές σημαίες σας είχε αγοράσει γι’ αυτό το σκοπό.
Φώτο -  ρεπορτάζ
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: