Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Δημήτρης Καμιζής - ...«μια στο καρφί και μια στο πέταλο!»... - Στη σελίδα μας στο facebook.... - Τάχιστη και αναμενόμενη η αντίδρασή του....Σχόλια
η εικόνα προφίλ του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ Πολύ καλά τα λέει ο κ Αντωνόπουλος, ως διαπρεπής Μηχανικός και γνώστης των θεμάτων, τον οποίο ευτύχησα να τον έχω δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μου και συνεργάτη μου στις δύο πρώτες τετραετίες (1999-2006).
Όμως, πολιτικά με τα λεγόμενα του δημιουργεί μεγάλη σύγχυση όταν αναφέρει ότι την δεύτερη φορά αυτοί που είχαν την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΡ, δηλαδή εγώ ως δήμαρχος και η δημοτική μας παράταξη "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ" και επανένταξαν το έργο της αποχέτευσης, έχασαν τις εκλογές!!! 
Γνωρίζουν ασφαλώς όλοι οι δημότες μας, ότι τόσο εγώ όσο και η παράταξη της οποίας ήμουν επικεφαλής δεν πήραμε καν μέρος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και κατά συνέπεια δεν τις χάσαμε!!! 
Είναι γνωστό λοιπόν σε όλους ποιοι κατέβηκαν στις εκλογές και ποιοι τις έχασαν, κάποιοι μάλιστα εκ των οποίων είχαν και ως προεκλογικό τους σύνθημα "να αλλάξουν σελίδα στον δήμο μας"εννοώντας τη δική μας, κι ας είχαν συμβάλλει στην συγγραφή της!!! 
Αυτά τα λέω "προς γνώσιν και συμμόρφωσιν" για το μέλλον. 
Τέτοιες ανακολουθίες  που μπερδεύουν και διαιρούν το λαό δεν τις συγχωρεί η ιστορία και η πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: