Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Ο δημοσιογράφος - αθλητικογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος μας ενημερώνει...

e-mail στο blog ...


ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Μια ανοιχτή επιστολή  του Γιάννη Μαντζούνη


Φίλοι    και φίλες   εκπρόσωποι των  σωματείων της    ΕΠΣ Αργολίδας

Επικοινωνώ μαζί σας   για να σας ευχαριστήσω, αρχικά, για την μεγάλη ανταπόκριση που βρίσκει  η  παράταξη μας   για τις εκλογές  στην ΕΠΣΑ, στις 24 Απριλίου.
Οι  συνεργάτες μου κι εγώ   δίνουμε ένα ωραίο και ευγενή αγώνα, με προσήλωση στις αρχές που μας χαρακτηρίζουν ,  και με  στόχο  την περαιτέρω βελτίωση του Αργολικού ποδοσφαίρου    που όλοι αγαπάμε , εφ' όσον  βέβαια μας εμπιστευτείτε.
Διαπιστώνω καθημερινά ότι  η συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων των συλλόγων της ΕΠΣΑ επιθυμεί ένα  γόνιμο διάλογο, με επιχειρήματα, ιδέες -προτάσεις  και όχι στείρες (ανεκπλήρωτες)  υποσχέσεις  όπου  ΄΄υποσχόμαστε  όλα σε όλους΄΄.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία   χρόνια  - όντας  κι εγώ μέλος του ΔΣ. – έγιναν μεγάλα βήματα  σε πολλά επίπεδα. Στην απόδοση της διαιτησίας, στην διοργάνωση αξιόπιστων πρωταθλημάτων  όπου ο καλύτερος επιβραβεύεται , στην οργάνωση υποδομών,   διεξαγωγή τουρνουά, σεμιναρίων κλπ. Όλα αυτά    τα γνωρίζουν καλά οι ομάδες , από τη μια άκρη της Αργολίδας ως την άλλη.
Είμαστε διατεθειμένοι  να συνεχίσουμε  και να διευρύνουμε τις κατακτήσεις του  Αργολικού ποδοσφαίρου  προς όφελος των παικτών, προπονητών,  διαιτητών, παραγόντων και τελικά όλου του φίλαθλου κόσμου που  λατρεύει το άθλημα και πηγαίνει στα γήπεδα.
 Έχουμε όλοι μας την εμπειρία,  τη γνώση , τη δύναμη και τη διάθεση να δουλέψουμε συλλογικά για να πετύχουμε. Σε ένα τέτοιο αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μπορούν να βάλουν το  δικό τους ΄΄λιθαράκι΄΄  στη μεγάλη προσπάθεια.
Δίπλα μας είναι   όλοι εκείνοι οι φορείς και οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι   που μπορούν να συμβάλλουν , από την πλευρά τους, ώστε να πετύχουμε .
Σίγουρα η εποχή δεν είναι εύκολη, οι οικονομικές δυσκολίες πολλές, για αυτό και θα εστιάσουμε στο στόχο της εξεύρεσης πολλών χορηγών , προκειμένου να ανακουφίσουμε , όσο πιο πολύ γίνεται , τις ομάδες  και τους παράγοντες που  έχουν ΄΄ματώσει΄΄ οικονομικά. Πληρώνοντας το χόμπι τους  από το υστέρημα τους.
Τις επόμενες μέρες   θα έχουμε την ευκαιρία  να πούμε περισσότερα και να  αναπτύξουμε αναλυτικά το  ΄΄πλάνο ΄΄  μας για τη νέα τετραετία.
Προς το παρόν σας καλώ  σε ένα ήπιο και εποικοδομητικό   ανοιχτό διάλογο , είμαστε ανοιχτοί σε όλους   εκείνους που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση , σωστή ψυχαγωγία  και ως ευγενή άμιλλα των παιδιών μας.
Εύχομαι  σε όλους και όλες   χρόνια πολλά για τις μέρες που διανύουμε, υγεία στους    αθλούμενους,  γονείς, παράγοντες , διαιτητές, δημοσιογράφους   και όλο το φίλαθλο κόσμο  Αργολίδας, Τροιζηνίας  και των νησιών του Αργοσαρωνικού     
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
(ΜΕΛΟΣ  Δ.Σ.)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Σημείωση blogger: Φίλε Γιάννη Γαλανόπουλε βασίζομαι στο δικό σου κριτήριο 
και προβάλλω τον κ. Ματζούνη και το συνδιααμό του. 
Αν δεν ανταποκριθεί σ' αυτό που επιδιώκουμε όλοι μας για 
 μια υγιή διοίκηση στην ΕΠΣΑ και όταν  εκλεγεί έχουμε "μια από τα ίδια" 
τότε θα καεί! ... αντιθέτως, από το ίδιο το blog  που τον προβάλλει τώρα...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: