Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Δεν μαζεύονται με τίποτα ! –Είναι γεννημένοι λαϊκιστές οι άνθρωποι!! …


...Καθίστε καλά, γιατί τη  «γύμνια» σας τη βλέπουμε …

η εικόνα προφίλ σας
Ήρθε για πρώτη φορά Υπουργός στην Ερμιόνη και στην Ερμιονίδα  να δει  από κοντά και να ακούσει τα προβλήματα των παραγωγών του πρωτόγεννους τομέα,  να δει ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό τους και να αφουγκραστεί τον πόνο και την οδύνη της ψυχής τους και αυτοί, ήθελαν αμέσως απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους και με χρονοδιαγράμματα….
Δεν μαζεύονται με τίποτα ! 
– Είναι γεννημένοι  λαϊκιστές οι άνθρωποι!! … 
Κάνουν ερωτήσεις ή υποδείξεις και επισημάνσεις για προβλήματα που δημιούργησαν αυτοί σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και βγαίνουν κι’ από πάνω με τη φαιδρή δικαιολογία ότι δήθεν δεν πρόλαβαν. 
Πρέπει να τους αφήνουμε εσαεί  εκεί στο φαγοπότι που τους παρέχει η εξουσία – σαν τους μνηστήρες της Πηνελόπης και να μην επιστρέψει ο Οδυσσέας να τους καθαρίσει – ο κυρίαρχος Λαός!! 
Είναι συνηθισμένοι πλέον να μαζεύουν τους δικούς τους σε καφενεία και όχι σε μεγάλες αίθουσες πόσο μάλλον σε πλατείες όπως παλιά, γιατί φοβούνται τη μοναξιά τους ακόμα και το κράξιμο! ...
Τους παίρνουν τηλέφωνο οι ημέτεροι ή οι  ραγιάδες! «πολίτες» για να κάνουν επερωτήσεις στον αρμόδιο υπουργό και αυτοί οι δυστυχισμένοι να είναι  ευχαριστημένοι και υποχρεωμένοι στον Βουλευτή τους ή σε τοπικό επίπεδο στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους, να καθαρίσει για πάρτι τους… και οι σεμνοί, οι υπερήφανοι και οι αξιοπρεπείς πολίτες  να μένουν στο περιθώριο!  -  και καλά να πάθουν λένε τα λαμόγια, αφού δεν βρήκαν το φιτίλι να το ανάψουν για να πάρει φωτιά η μπαρούτι… 

Καθίστε καλά, γιατί  τη  «γύμνια» σας τη βλέπουμε …. 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: