Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Γιάννης Γκιόλας: Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσαμε αφετηρία για τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση και την επιτροπεία!! ...

e-mail στο blog ...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com             21-5-17


Γιάννης Γκιόλας: Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσαμε  αφετηρία  για  τον οδικό χάρτη  εξόδου από την κρίση  και την επιτροπεία( βίντεο)

΄΄Τι πετύχαμε μέχρι τώρα, που αστοχήσαμε,
ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιπαλέψαμε΄΄

 Στη μεγάλη προσπάθεια  που  καταβάλλεται  για την σταδιακή έξοδο από την κρίση , μέσα από  δύσκολες αποφάσεις   αλλά και το παράλληλο πρόγραμμα  που υλοποιεί η κυβέρνηση  , αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.
Ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι ΄΄οι ανεδαφικές επιλογές , οι αστοχίες  και οι εσφαλμένες προβλέψεις-παραδοχές που επιβλήθηκαν  προ ετών από τους θεσμούς με   τη συναίνεση του παλαιού ( και υπαίτιου για την κρίση) πολιτικού συστήματος  δεν στάθηκαν ικανές για να  επαναφέρουν τη χώρα στην κανονικότητα΄΄.
 Συνεχίζοντας ο βουλευτής Αργολίδας  επισήμανε ότι ΄΄ τα μέτρα στηρίχτηκαν  σε μια σκληρή και επαχθή δημοσιονομική προσαρμογή , διαπνεόμενη από τιμωρητική διάθεση για τον ελληνικό λαό.
Και συνεχίζοντας ο κ. Γκιόλας πρόσθεσε :
΄΄  Η κυβέρνηση μας ,μέσα από ένα επώδυνο συμβιβασμό  , το καλοκαίρι του 2015, επιδίωξε την ελάφρυνση του χρέους  με ήπια , βιώσιμα και δίκαια μέτρα.  Και ας μην ξεχνάμε το παράλληλο πρόγραμμα που υλοποιούμε  με μια σειρά μέτρων  που στοχεύουν στην ανάπτυξη΄΄.
Και ο κ. Γκιόλας κατέληξε :
΄΄ Βεβαίως και δεν είμαστε ικανοποιημένοι στο βαθμό που θα θέλαμε  σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της ύφεσης, οι λόγοι πολλοί, εξωγενείς  , αλλά και εσωτερικοί,  δικές μας αδυναμίες, απειρία κλπ .Όμως μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι  για το εξής :
Δεν δώσαμε αφορμή για  την παραμικρή νύξη ,ή υποψία , ώστε να κατηγορηθούμε  για διαπλοκή και  ανεντιμότητα. Και η κοινωνία το γνωρίζει.
Και παρά τις  ενστάσεις,  τις πικρίες ,  μας πιστώνει  την ..αθεράπευτη προσκόλληση μας στην  εντιμότητα,  στο ήθος, στη δικαιοσύνη , στη δημοκρατία΄΄..
Είμαστε ένα βήμα πριν τη δεύτερη αξιολόγηση .Τις επόμενες  μέρες  θα έχουμε  την πολιτική συμφωνία  που θα οδηγήσει και στο ζητούμενο, τη ρύθμιση του χρέους..΄΄.
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί….


Δεν υπάρχουν σχόλια: