Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Περι νοσοκομείων συνέχεια... - κάτι τρέχει εκεί στο "Ερρίκος Ντυνάν" ....

Περί νοσοκομείου ""Ερρίκος Ντυνάν" ο λόγος - 
...πρέπει να διερευνηθεί πως  ένα  νοσοκομείο  καινούργιο, εξοπλισμένο και στελεχωμένο,  έφτασε να είναι καταχρεωμένο  και στα όρια της καταστροφής…
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail  στο blog ...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                   26-5-17

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο Γιάννης Γκιόλας  αποκαλύπτει τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που δεν βρήκαν τίποτα, παρά μόνο  ..ελαφρυντικά στην πορεία μέχρι  τη διάλυση και το ξεπούλημα του  νοσοκομείου ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄ (βίντεο)


Μια σειρά από  σκληρά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις έθεσε  ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας  , ως μέλος της εξεταστικής επιτροπής για  της υγεία που ξεκίνησε αυτές τις μέρες τις εργασίες της.
 Κατά την εισαγωγή της ομιλίας του στην επιτροπή ο  κ. Γκιόλας  τόνισε, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης  πως  ΄΄ότι παραδώσατε καταχρεωμένο, κατεστραμμένο, εσφαλμένο  εμείς μοιραία    θα το επιβαρυνθούμε και θα το διορθώσουμε.  Με σωστά μέτρα και  δίκαιες μεταρρυθμίσεις  θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες  και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος …΄΄.
 Αναφορικά με το βασικό θέμα της συζήτησης ,το νοσοκομείο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄,  ο  κ. Γκιόλας  επισήμανε ότι ΄΄ βεβαίως και πρέπει να διερευνηθεί πως  ένα  νοσοκομείο  καινούργιο, εξοπλισμένο και στελεχωμένο,  έφτασε να είναι καταχρεωμένο  και στα όρια της καταστροφής..
΄΄ θα μείνουμε  αδιάφοροι κύριοι συνάδελφοι  , σε μια τέτοια σκανδαλώδη υπόθεση…? ΄΄ διερωτήθηκε ο κ. Γκιόλας και συμπλήρωσε ότι μέσα από το έργο της επιτροπής  πρέπει να δοθούν  εξηγήσεις , απαντήσεις  και να  χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του ΄΄Ερρίκος  Ντυνάν΄΄..

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: