Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Χωρίς υπουργική οι άλλοι ασυλία θα τεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Γιάννος Παπαντωνίου!...

…Κατά τα άλλα, η εξεταστική της Βουλής 
τον  καλεί σε  απολογία για τα εξοπλιστικά!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BINTEO-Κάλεσαν τον Παπαντωνίου στην Εξεταστική! 

Δεν τον καλύπτει η ασυλία!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Χωρίς υπουργική οι άλλοι ασυλία θα τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο Γιάννος Παπαντωνίου. Κατά τα άλλα, η εξεταστική της Βουλής τον  καλεί σε  απολογία για τα εξοπλιστικά.

Να παράσχει ο ίδιος εξηγήσεις καλεί τον Γιάννο Παπαντωνίου, η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, στην υπόθεση των συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων, που συνήφθησαν κατά τη θητεία του.

Κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Επιτροπή, αποφάσισε ομοφώνως να κληθεί ο κ. Παπαντωνίου την ερχόμενη Δευτέρα (στις 7.30 το απόγευμα), ενώπιον των μελών της προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις αυτοπροσώπως ή δια του συνηγόρου του ή με αποστολή υπομνήματος.

Κατά τα λοιπά, οι εργασίες της Επιτροπής Προκαταρκτικής οδεύουν σε τελική ευθεία και σήμερα εκ μέρους της πλειοψηφίας παρουσιάστηκε σχέδιο πορίσματος. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πτέρυγες συναινούν πως υπεκφεύγει της αρμοδιότητας της Προανακριτικής η διερεύνηση για το αδίκημα του «ξεπλύματος μαύρου χρήματος», το οποίο βαρύνει τον κ. Παπαντωνίου, παρά αρμόδια είναι η τακτική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: