Μετά από μακρά σιωπή κτύπησε συναγερμός! στο υποδιάλυση - χοιροστάσιο blog…

Μετά από μακρά σιωπή κτύπησε συναγερμός! στο υποδιάλυση - χοιροστάσιο blog…
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Να βγουν στο φως και να μάθουν οι πολίτες τα ονόματα των τζαμπατζίδων (πολιτικών και των πέριξ αυτών...) που νοσηλευόντουσαν δωρεάν στο "Ερρίκος Ντυνάν" ...

e-mail  στο blog...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                      23- 6-17

Γκιόλας για ΄΄Ερρ. Ντυνάν΄΄ : Να δούμε τι λεφτά χάθηκαν,
 ποιοι δεν πλήρωναν και ποιοι έκαναν τις ...συστάσεις   
(βίντεο)

Να ριχθεί  άπλετο φως   στις  χιλιάδες περιστατικών με δωρεάν νοσηλείες στο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν"  , την περίοδο 1997-2014, ζήτησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης  Γκιόλας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση  της εξεταστικής επιτροπής για σκάνδαλα  στην υγεία.
Κατά την  εξέταση του τέως προέδρου του νοσοκομείου κ.  Ανδρέα Μαρτίνη,  ο οποίος είχε  μιλήσει  για χιλιάδες  τέτοιων περιστατικών με ..άνωθεν παρεμβάσεις, ο κ. Γκιόλας ζήτησε,   με έμφαση, "να ανοίξει η ..βεντάλια, να αποκαλυφθούν  αυτές οι περιπτώσεις, με τήρηση βέβαια του ιατρικού απορρήτου. Να μάθει ο κόσμος ποιοι επωφελήθηκαν οικονομικά και ποιοι  έκαναν τις ..συστάσεις για ..τζάμπα νοσηλεία.
΄΄ Και στην περιοχή μου υπήρχαν πολλοί  ασθενείς που ήθελαν να εισαχθούν και να νοσηλευθούν στο Ντυνάν, όμως επειδή δεν είχαν ..πλάτες κυβερνητικές η μεγαλογιατρών , πήγαιναν σε δημόσια νοσοκομεία και σε θαλάμους  οκτώ η και δέκα  νοσηλευομένων ..΄΄ επισήμανε ο κ. Γκιόλας.

Σχετικό το βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: