Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Να βγουν στο φως και να μάθουν οι πολίτες τα ονόματα των τζαμπατζίδων (πολιτικών και των πέριξ αυτών...) που νοσηλευόντουσαν δωρεάν στο "Ερρίκος Ντυνάν" ...

e-mail  στο blog...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                      23- 6-17

Γκιόλας για ΄΄Ερρ. Ντυνάν΄΄ : Να δούμε τι λεφτά χάθηκαν,
 ποιοι δεν πλήρωναν και ποιοι έκαναν τις ...συστάσεις   
(βίντεο)

Να ριχθεί  άπλετο φως   στις  χιλιάδες περιστατικών με δωρεάν νοσηλείες στο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν"  , την περίοδο 1997-2014, ζήτησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης  Γκιόλας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση  της εξεταστικής επιτροπής για σκάνδαλα  στην υγεία.
Κατά την  εξέταση του τέως προέδρου του νοσοκομείου κ.  Ανδρέα Μαρτίνη,  ο οποίος είχε  μιλήσει  για χιλιάδες  τέτοιων περιστατικών με ..άνωθεν παρεμβάσεις, ο κ. Γκιόλας ζήτησε,   με έμφαση, "να ανοίξει η ..βεντάλια, να αποκαλυφθούν  αυτές οι περιπτώσεις, με τήρηση βέβαια του ιατρικού απορρήτου. Να μάθει ο κόσμος ποιοι επωφελήθηκαν οικονομικά και ποιοι  έκαναν τις ..συστάσεις για ..τζάμπα νοσηλεία.
΄΄ Και στην περιοχή μου υπήρχαν πολλοί  ασθενείς που ήθελαν να εισαχθούν και να νοσηλευθούν στο Ντυνάν, όμως επειδή δεν είχαν ..πλάτες κυβερνητικές η μεγαλογιατρών , πήγαιναν σε δημόσια νοσοκομεία και σε θαλάμους  οκτώ η και δέκα  νοσηλευομένων ..΄΄ επισήμανε ο κ. Γκιόλας.

Σχετικό το βίντεο που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: