Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Παύλος Πολάκης αναπληρωτής Υπουργός Υγείας: - «αν αυτό είναι εξέλιξη του νομικού πολιτισμού, προτιμώ την αμορφωσιά»....

Σκληρή ανάρτηση Πολάκη για ΣτΕ: 
Έρχεται να κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού

Επανήλθε ο Παύλος Πολάκης ασκώντας σκληρή κριτική στην απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικοί οι αναδρομικοί φορολογικοί έλεγχοι σε λίστες με πιθανή φοροδιαφυγή.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κατηγορεί το ΣτΕ πως έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία».
Δείτε την ανάρτησή του:
Παυλος Πολακης
Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών) 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!! 
Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που ειμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους " που είναι στις λίστες!
Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης "το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι..." 
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα έχει σημειωθεί έντονη αντιπαράθεση, με την Ένωση Δικαστών του ΣτΕ να χαρακτηρίζει «αστοιχείωτη» την αρχική ανάρτηση Πολάκη, και τον αναπληρωτή υπουργό να απαντά ότι «αν αυτό είναι εξέλιξη του νομικού πολιτισμού, προτιμώ την αμορφωσιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: