Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Σκανδάλων συνέχεια στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν"...

Η κορωνίδα των σκανδάλων που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία (εκτός των άλλων...) αφού άπτεται με την Υγεία μας!
Ένα θέμα που δεν συζητήθηκε στο συνέδριο 
της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και κυρίως, αυτό,
της αργομισθίας των «τρωκτικών»κα. Φωτεινή (Φώφη) Γεννηματά… 
Σ.Δ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail στο blog...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com           4 -7--17

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (1997-2014)

Γιάννης Γκιόλας : Ζητάμε  πλήρη διαφάνεια  για  τις προμήθειες
 και τις δωρεάν νοσηλείες  στο ΄΄ Ερρίκος Ντυνάν΄΄ ( βίντεο)

            Σημαντικά στοιχεία για την κακοδιαχείριση στο νοσοκομείο ΄΄Ερρίκος  Ντυνάν΄΄  που οδήγησε στον πλειστηριασμό του ιδρύματος αποκαλύπτονται καθημερινά, στις συνεδριάσεις της εξεταστικής για  τα σκάνδαλα στην υγεία , την περίοδο 1997-2014.
Κατά την  τελευταία  συνεδρίαση   της επιτροπής   κατέθεσε,  ως μάρτυρας, ο κ Βασίλης Στεργίου,  που διετέλεσε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου  από Οκτώβριο 2010-έως Μάρτιο 2012, με πρόταση του τότε Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Απαντώντας  σε ερωτήματα του  βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας  - μέλους της επιτροπής-  Γιάννη Γκιόλα    ο κ. Στεργίου  παραδέχτηκε ότι ΄΄δεν  μπόρεσε ο ίδιος, και  το ΔΣ γενικότερα,  να έχουν στη διάθεση τους στοιχεία για τις, πάμπολλες, δωρεάν νοσηλείες, ενώ στην ερώτηση  του κ. Γκιόλα γιατί δεν ασκήθηκαν τα απαραίτητα  ένδικα μέσα  για προστασία των συμφερόντων του Ιδρύματος , απάντηση πειστική δεν  δόθηκε.
Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Γκιόλας  έκανε λόγο για   λίστα που  ήρθε σε γνώση τη εξεταστικής επιτροπής  αναφορικά με   προμηθευτές του ΄΄Ντυνάν΄΄ η οποία όμως δεν έχει αναλυτική αποτίμηση   των  πραγμάτων που αγοράζονταν, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μεταξύ των προμηθευτών εμφανίζεται  και  ο γνωστός βιβλιοπώλης κ. Λεωνίδας Γεωργιάδης (αδελφός του  τέως υπουργού της ΝΔ…….)
Ο κ.  Γκιόλας πρότεινε – και η επιτροπή έκανε δεκτό – όπως  δοθούν στην εξεταστική πλήρη στοιχεία από τον πίνακα των προμηθευτών της  επίμαχης περιόδου, ώστε να γίνει γνωστό αν  τα πολλά εκατομμύρια που δόθηκαν προορίζονταν για νοσοκομειακό  εξοπλισμό  η και για εντελώς άσχετες δαπάνες  και μάλιστα υπέρ …ημετέρων.

Περισσότερα από τις ερωτήσεις του κ. Γιάννη Γκιόλα 
και τις απαντήσεις του κ. Στεργίου στο  σχετικό βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια: