Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Για όλους μας κάποτε κτυπάει μια καμπάνα…

«Όταν ακούς να κτυπάει πένθιμα η καμπάνα,
 μη ρωτάς για ποιόν κτυπάει, 
αλλά σκέψου, πως θα έρθει η ώρα,
να κτυπήσει και για σένα η καμπάνα»… 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κόβει μισθούς και συντάξεις ο Μακρόν!
Σκάνδαλο 8δις τύπου ΕΛΣΤΑΤ είχε κάνει στο έλλειμμα ως Υπουργός Οικονομικών!🇫🇷

ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ…image248netakias

Σε μνημόνιο και οι Γάλλοι, μερικούς μήνες μετά την εκλογή του Τραπεζίτη Μακρόν στην Προεδρία της Γαλλίας! 
Όπως αποκαλύφθηκε, ο Γάλλος Τσάρος της οικονομίας για να μην χαλάσει του προφίλ του «πετυχημένου» είχε μαγειρέψει τα στοιχεία του ελλείμματος της Γαλλίας.
Έτσι βρέθηκε να είναι κατά 8δις εκτός του ορίου του 3% για το 2017. Στόχος της Γαλλίας ήταν να κλείσει η χρονιά με έλλειμμα +/-2,7% ενώ τώρα οδεύει προς 3,2%. 
Έτσι ο Μακρόν ξεκινά περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ώστε να μειώσει τις δαπάνες της Γαλλίας κατά 70δις μέχρι το 2020!
>>>>>>>>>>>>>>>>

Οι περικοπές θα ξεκινήσουν απο τα επιδόματα, οπως έγινε και στην Ελλαδα, ωστε να καταπιούν το χάπι πιο ελαφριά, θα συνεχιστεί με την μείωση του μισθολογικού κόστους (αλλη μια καραμέλα των νεοφιλεδων), θα αυξηθεί ο φόρος αλληλεγγύης στους πιο φτωχούς και τους συνταξιούχους, θα παραταθεί ο φόρος ιδιοκατοίκησης που βαρύνει όσους εχουν εισόδημα κάτω απο €20.000 (σχεδόν τους πιο φτωχούς καθως ο μέσος μισθός ειναι ακομη €1.400)
Αυτα παθαίνει οποιος απέχει απο τις εκλογές κι αποφασίζουν άλλοι γι αυτόν, επιλέγοντας μεταξύ μιας Ακροδεξιάς Λεπέν κι ενός Γάλλου «Παπαδήμου» Τραπέζιτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: