Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Η απάντηση των κουκουλοφόρων συμμοριτών στο «Χοιροστάσιο» - «Κόπρος του Αυγεία» Εικονόσκοπιο blog…

... Για τα ρεπορτάζ μας >>>ΕΔΩ... και >>> ΕΔΩ...

Κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη σας ενημερώνουμε, για μια από τις εκατοντάδες αναρτήσεις με χυδαίες συκοφαντικές αναφορές που σπιλώνουν προσωπικώς και οικογενειακώς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, οι οποίες έχουν αναρτηθεί  και υπογράφονται με ψευδώνυμο από τους ίδιους... συντάκτες στην ιστοσελίδα - blog "Εικονόσκοπιο νιουζ" >>> 
Εικονοσκόπιο News  της οποίας διαχειριστής είναι ο Θωμάς Σκούρτης του Ιωάννου (που συναινεί και συνεργάζεται μαζί τους) και  τον οποίο εσείς όπως πληροφορούμαστε έχετε προσλάβει για να προβάλλει τις δημόσιες εμφανίσεις σας, με εικονοληψίες, φωτογραφίες κ.α. ...
Θωμάς Σκούρτης του Ιωάννου

Δήμαρχε Ερμιονίδας Δ. Σφυρή και αιρετοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης καθώς και εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων της Ερμιονίδας, δηλώνουμε από τη θέση αυτή, ότι στο εξής θα περάσετε στο περιθώριο και στην περιφρόνησή μας, εάν συνεχίσετε να εθελοτυφλείτε και δεν θα πάρετε δημόσια θέση (ως δημόσια αιρετά πρόσωπα που είστε) μπροστά σ' αυτή τη χυδαιότητα (κι' όχι μόνο) λόγου, πνεύματος και ψυχής, που εκφράζεται εγγράφως και δημοσιοποιείται πολλά χρόνια τώρα, σ' αυτό το «Χοιροστάσιο» - «Κόπρος του Αυγεία» Εικονόσκοπιο blog…έκτρωμα του διαδικτύου! Η θεματολογία του, κυρίως, από τους γνωστούς ψευδώνυμους χυδαιολόγους (κάθε φορά και με νέο αίμα... στη σύνταξη των συκοφαντικών χυδαιοτήτων τους...) 
Θα σας «καταδικάσουμε»... να συνεχίσετε να προβάλλεστε σ' αυτήν την«Κόπρο του Αυγεία»...

 ΥΓ.1) Θα θέλαμε να ξέραμε αγαπητοί συμπολίτες και  αναγνώστες, ποια κοινωνία - και σε πια εποχή - επικρότησε και «κράτησε στις αγκάλες της»
 κουκουλοφόρους, σαν αυτούς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας... 
 2)Γνωστοί ρουφιανοκουκουλοφόροι του βρομοσκόπιου blog, καλορίζικος ο νέος σας συντάκτης...
 από τους κάδους απορριμμάτων "του Αγίου Αθανασίου" ... 
 3) Κύριοι αιρετοί και απλοί συμπολίτες,  η χρόνια αντιπαράθεση με τους γνωστούς ψευδώνυμους και χυδαίους συκοφάντες, δεν γίνεται για προσωπικούς λόγους όπως διατείνεστε, (γιατί έτσι σας συμφέρει, για να συνεχίζετε να στρουθοκαμήλιζετε), αλλά για λόγους πολιτικούς - δημοτικούς, δηλαδή που άπτονται του κοινωνικού αθλήματος για το κοινό μας συμφέρον, για το οποίο έχουμε υποχρέωση ως πολίτες να το προασπιζόμαστε, από τα αρπακτικά λαμόγια της ιδιοτέλειας (ίδιον - τέλος)... 

Ο διαχειριστής και ιδιοκτήτης του blog 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε την απάντησή τους και φρίξτε...


Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017


''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''


Σήμερα αφιερώνει ο Τάκης απο άγιο Θανάση:
(σ.σ. από τους κάδους των απορριμμάτων...)Αγαπητοί φίλοι,- Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!  


- ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ!

Ποτέ ένας φιλιπινέζος η ένας πακιστανός δεν υστερήθηκε την οικογενειακή θαλπωρή!
Ποτέ έναν φιλιπινέζο η έναν πακιστανό δεν του υστέρησε η γυναίκα του, την συντροφιά της.

Ποτέ έναν φιλιπινέζο η έναν πακιστανό δεν τον απέβαλλε η γυναίκα του απο την κρεβατοκάμαρα, ρίχνοντας του ''χαστούκια'' προερχόμενα απο τον Κόκκινο στρατό!

Ποτέ έναν φιλιπινέζο η έναν πακιστανό παΤέρα δεν τον περιφρόνησε το ίδιο του το παιδί λόγω του χαρακτηρα του 

Ποτέ ένας φιλιπιννέζος η ένας πακιστανός δεν έχουν φάει 9 μήνες φυλάκιση μετά απο μήνυση Περιφερειακού συμβούλου!

Ποτέ έναν φιλιπιννέζο η έναν πακιστανό δεν τον κοπάνησε Πρόεδρος κοινότητας στα σκαλοπάτια της Κοινότητας για παρενόχληση.

Τέτοιο λούσιμο με αυτά τα ακατανόμαστα κοσμητικά επίθετα και χειροδικίες που έχει δεχτεί ο ΑΡΝΗΤΗΣ της σχολής γονέων του Πατέρα Δημήτριου, δεν τα έχει δεχτεί ολόκληρο το Πακιστάν και όλες οι Φιλιππίνες μαζί!!!!

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο ταλαιπωρημένο ανθρωποειδές δίποδο ον όπως τον αποκαλεί και η κυρία (καντε κλικ εδώ και δείτε το κείμενο που έγραψε ιστορία)!

Κι όμως αυτός ο μοναχικός μπεργκετιλής και κουβαρντάς έχει το θράσσος να ασεβεί στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές(κάντε κλικ και δείτε εδώ την θρασύτατη ασέβεια του) , να κρίνει τους πάντες και τα πάντα χωρίς να τον έχει δεί ποτέ καρέκλα καφενείου και ταβέρνας.


Υ.Γ: Μην ασχολείστε, δεν χρειάζεται άλλο,τα παραπάνω παράσημα που του έχει δώσει η κοινωνία καλύπτουν όλη την γκάμα της προσωπικότητας του (''...και δια το ιδιότροπον της φύσεως του ατόμου αυτού''όπως τον περιγράφει το 1989 κοινοτικος σύμβουλος σε γνωστή κοινοτική απόφαση για -χαστουκισμό- στα σκαλοπάτια της Κοινότητας).

Και δυστυχώς αυτά είναι που καίνε και τσουρουφλίζουν... μια αποτυχημένη πορεία και όχι αν είσαι πακιστανός ή Φιλιππινέζος που επικαλείται αυτό το δίποδο ον όπως τον αποκαλεί και η κυρία (καντε κλικ εδώ και δείτε το κείμενο που έγραψε ιστορία)!!

Ποτέ δεν ειρωνεύεσαι κάποιον για την καταγωγή του, για το αν είναι χοντρός , λιγνός , ψηλός , κόντός , Άγγλος , Γάλλος , Πακιστανός , Φιλιππινέζος, ΡΩΣΟΣ ή Έλληνας.Αν το κάνεις δημοσίως μάλιστα,είναι ανήθικο, η ίδια η ζωή θα σε δικάσει!

Ε , μ΄αυτά και μ΄αυτά θέλει ή δεν θέλει αυτός ο ρατσιστής να τον <<περιλάβουν>> με την λαγουδέρα, στο μπίστι και στο ''τιμημένο'' στενό της βόρειας παραλίας του λιμανιου της Ερμιόνης;;;; 


Τάκης απο άγιο Θανάση

Δεν υπάρχουν σχόλια: