Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Το ολοκαύτωμα της Σμύρνης! - και ο συνωστισμός στην παράλια, κατά την ιστορικό και πρώην βουλευτή Μαρία Ρεπούση!! …


…Αντί να σωπαίνει η «κυρία» για την σκόπιμη παραχάραξη της ιστορίας μας με τις θύελλες και τους ανέμους που έσπειρε, τώρα σπέρνει μηνύσεις και αγωγές!...


Πηγή Φώτο
>>>http://www.tilestwra.com/


Και, ο ελληνικός λαός, στην πλειοψηφία του, 

αυτός ο λαός… όντας ανιστόρητος, 
στέκει βουβός και σιωπηλός, στην νάρκη που τον περικλείει!!! …
 ΣΤΑΜ.ΔΑΜ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Documento
Με αφορμή συνέντευξη του ηθοποιού
Αγωγή της Μαρίας Ρεπούση κατά του Κώστα Βουτσά

«Αγωγή» για προσβολή της προσωπικότητας της κατέθεσε η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, σε βάρος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά με με αφορμή συνέντευξη του ηθοποιού.
Η συζήτηση της αγωγής της κ. Ρεπούση σε βάρος του κ. Βουτσά είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αλλά αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο.
Αιτία στάθηκε ο χαρακτηρισμός του ηθοποιού "μα@@μένη" για την ιστορικό και πρώην βουλευθτή της ΔΗΜΑΡ μαρρία Ρεπούση, για την περίφημη φράση της περί "συνωστισμού στην αποβάθρα της Σμύρνης".
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, τον περασμένο Αύγουστο, ο κ. Βουτσάς θυμήθηκε τη συγκεκριμένη φράση που είχε προκαλέσει σάλο και επιτέθηκε κατά της κ. Ρεπούση.
«Όλοι έχουμε ρίζες και προπαντώς εσείς οι Πόντιοι. Ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός που είπε μια κυρία. Τι κυρία; Μια μα...μενη, συγγνώμη για το μια. Τι συνωστισμός μωρή; 350.000 συνωστιστήκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;» 
Δείτε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: