Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

..Τελικά ζούμε σε ανθρώπινη ζούγκλα!!! ...

… Λίγο μας ενδιαφέρουν τα χρώματά τους, οι σημαίες τους,τα σύμβολά τους, οι ιδεολογίες τους - οι «πολιτικές» (με  τα ανατολικά ή τα δυτικά και τα ενδιάμεσα  μπλοκ) και οι «θρησκευτικές» (με τους διαφορετικούς θεούς, μεσσίες και προφήτες...)  και όλα αυτά που προβάλουν έντεχνα και προπαγανδιστικά στο πόπολο, που συνεχίζει τον ύπνο του δικαίου… 
Παρά μόνο αυτό: - πως ζούμε σε μια ανθρώπινη ζούγκλα, με τερατόμορφα ανθρώπινα πλάσματα κάθε λογής, που συνεχίζουν τα φρικαλέα εγκλήματα 
κατά της ανθρωπότητας, γράφοντας με αθώο ανθρώπινο αίμα,
  την παγκόσμια ιστορία!!! …
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Documento
Φρίκη και απελπισία


Συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση 
με χημικά στη Συρία
Την ώρα που Ρωσία, Ιράν και Ρωσία κάνουν λόγο ότι η επίθεση με χημικά στη Ντούμα είναι «κατασκευασμένη είδηση» ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την τραγική κατάσταση στη Ντούμα, με την επίθεση με χημικά.
Στο video που κάνει το γύρο του κόσμου, φαίνονται διασώστες που προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους πολίτες, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν πολλά παιδιά που κλαίνε γιατί δεν μπορούν να αναπνεύσουν.
Σε κάποια παιδιά ρίχνουν νερό και σε άλλα δίνουν οξυγόνο.
Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό συνεδριάζει εκτάκτως σε λίγες ώρες το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Εννέα κράτη μέλη εκ των συνολικά 15 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ζήτησαν να συγκληθεί το σώμα εκτάκτως τη Δευτέρα μετά τις πληροφορίες περί μιας επίθεσης με χημικά, την οποία διέπραξαν στη Ντούμα οι κυβερνητικές δυνάμεις, έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές.
Το αίτημα για τη σύγκληση του σώματος υπογράφουν η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, το Κουβέιτ, η Σουηδία, η Πολωνία, το Περού, η Ολλανδία και η Ακτή Ελεφαντοστού.
Επαφίεται στην προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας, την οποία ασκεί για τον μήνα Απρίλιο το Περού, να επιβεβαιώσει επισήμως τη διεξαγωγή της έκτατης συνεδρίασης, στις 22.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με διπλωμάτες.
Το Παρίσι θα αναλάβει τις ευθύνες του
Η Γαλλία διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναλάβει «πλήρως τις ευθύνες της» μετά την επίθεση με χημικά που φέρονται να διέπραξαν οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία κι ενώ το Παρίσι έχει επανειλημμένως απειλήσει ότι θα πλήξει στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, στην περίπτωση χρήσης χημικών όπλων από τη Δαμασκό.
Η Γαλλία θα αναλάβει «πλήρως τις ευθύνες της» μετά την επίθεση με χημικά που διαπράχθηκε το Σάββατο στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λεντριάν.
Εκφράζοντας την «βαθύτατη ανησυχία του», ο Γάλλος υπουργός επισήμανε ότι Γαλλία «θα αναλάβει τις ευθύνες της στη μάχη εναντίον της διάδοσης των χημικών όπλων. Ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στην ανατολική Γούτα» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: