Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Εμείς γράφουμε την ιστορία μας με πρόσωπα και γεγονότα και οι αναγνώστες μας τη διαβάζουν - όπως και τώρα.....Ρεπορτάζ στο διηνεκές στο αρχείο του blog ...  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Σήμερα το βράδυ με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος Πνευματικού Κέντρου Ερμιόνης από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ερμιονίδας.

Την ιστορική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς της Ερμιονίδας, πλην των εκπροσώπων  της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δ. Σ. με τον επικεφαλής της  και υποψήφιο δήμαρχο Δ. Σφυρή. Απών και ο τέως Ερμιόνης!
Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την ξαφνική της παρουσία, η συμπατριώτισσά μας πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO  κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνοδευόμενη από την αδερφή της Ελευθερία, ενώ τόσο ο προαύλιος χώρος κατά τον αγιασμό όσο και η νεοανακαινισθείσα εσωτερική αίθουσα στη συνέχεια της εκδήλωσης, ήσαν ασφυκτικά γεμάτοι από  κόσμο.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δ. Καμιζής προσφέρει  στην κα Μ. Βαρδινογιάννη αναμνηστική φωτογραφία


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Από το  ιστορικό κτήριο και τους  αύλιους  χώρους του αναδύθηκαν γλυκές συγκινητικές θύμισες από τα παλιά στους μεγαλύτερους και αυτό εκφράστηκε ποικιλοτρόπως από τους παραβρεθέντες. Η ίδια η κα Μ. Βαρδινογιάννη στο μικρό χαιρετισμό της  αναφέρθηκε σε μια θύμησή της από μια θεατρική παράσταση που είχε δώσει εκεί, με άλλους συμμαθητές και συμμαθήτριές της.

Ο Καλλιτεχνικός δ/ντης της  φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας κ. Αρβανίτης
διευθύνει την μπάντα σε ειδικά για τις εορταστικές μέρες μουσικά κομμάτια >>>>>>>>>>>>>>>

Ο δ.σ. Νίκος Παπάς πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κ. Π. & Α.Π.& Π. κατά την ομιλία του.
Ο καλλιτεχνικός δ/ντης του Μ.Σ. Ε. Τάκης Μανιάτης διευθύνει την ορχήστρα και το Χωροδιακό Εργαστήρι του Μ.Σ.Ε. 
Στην ορχήστρα συμμετέχουν μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Κ.Ο.Α.) της Φιλαρμονικής του Δήμου  Κυπαρισσίας & Ερμιονίδας  


Σολίστ στο τραγούδι ο Βασίλης Δαπόντης . Διπλά του η  πρωταγωνίστρια του  Θ. Ο. Ε. η κα Γιούλα  Καράμπελα
 η οποία προηγουμένως  απήγγειλε αποσπάσματα ποιητικών έργων....  


Δεν υπάρχουν σχόλια: