Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Βιβή Σκούρτη - Βάσιμες παρατηρήσεις κι' από πρώτο χέρι...


Ας συνεχίσουν οι τέως και οι νυν να είναι υπερήφανοι για ό,τι διέλυσαν 
και βρίσκεται στα εξ ον συνετέθη...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, μια πολύ πονεμένη ιστορία για την Ερμιονίδα
η εικόνα προφίλ της Παρασκευή Σκούρτη
Της Βιβής Σκούρτη 

Την Τρίτη 22/5/2018 επιστρέφοντας στη γενέτειρα, το πρώτο πράγμα που είδα στην είσοδο της πόλης μας και συγκεκριμένα απέναντι από το παλιό μας νεκροταφείο του Αγ. Ανδρέα, σκουπίδια στο έδαφος σε πολύ μεγάλες ποσότητες χύδην δίπλα στους κάδους. Η ίδια ακριβώς εικόνα υπήρχε και στο χώρο στους κάδους, δίπλα στο σπίτι μου.
Την Τετάρτη το πρωί φορτωτής έκανε τη συλλογή των χύδην σκουπιδιών στον Άγ. Ανδρέα.

Αλήθεια, γιατί αυτή η κατάσταση; Σε ποιο «ρεύμα ανακύκλωσης» θα πήγαιναν αυτά τα απορρίμματα;
Μην προστρέξουν οι αρμόδιοι να πουν ότι δεν έχουν εργαζόμενους στην καθαριότητα, όταν άλλοι Δήμοι προσέλαβαν εργαζομένους με βάση τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/18 του ΑΣΕΠ.
 Άλλωστε διαχρονικά οι δημοτικές Αρχές της περιοχής μας με προεξάρχουσα την τέως δημοτική Αρχή της Ερμιόνης, ουδέποτε  ενδιαφέρθηκαν για την πρόσληψη εργαζομένων στην καθαριότητα, παραδίδοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων στα ιδιωτικά συμφέροντα!
Δε χρειάζεται να παραλείψω την έκπληξη της εικόνας που μας προσφέρει κάθε φορά ο χώρος ΧΑΔΑ στα Δίδυμα, όπου τα δέματα των απορριμμάτων μετά από δέκα χρόνια παραμονής μπήκαν σαν την Περσεφόνη κάτω από τη γη, ο δε δεματοποιητής παραμένει ως σκιάχτρο για να θυμίζει τα χρήματα όλων εμάς, που και αυτά θαφτήκαν μαζί με τα δέματα.
Για τούτο εδώ το έγκλημα οικονομικό και περιβαλλοντικό, δε θα πληρώσει κανείς;
Η παρούσα δημοτική Αρχή πότε σκοπεύει να δώσει στη δημοσιότητα ως οφείλει, τις ποσότητες των υλικών σύμφωνα με τα πολυδιαφημισμένα «ρεύματα ανακύκλωσης», που ισχυρίζεται ότι εφαρμόζει;


Δεν υπάρχουν σχόλια: