Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Δημήτρης Καραναστάσης Δ/ντης της Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ»

…« η δουλειά μας είναι, να κάνουμε καλά τους ανθρώπους δωρεάν στα κρατικά νοσοκομεία»…

…και ο κόσμος, απλοί άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, ανασφάλιστοι, αλλά και ευκατάστατοι που γνωρίζουν την καλή φήμη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής, - που στην ουσία στο δικό τους φιλότιμο «κρατιέται στη ζωή»  -   συρρέουν εκεί, όπως συνέρρεαν χιλιάδες χρόνια πριν (κατά την παράδοση) στην Κολυμβήθρα  του Σιλωάμ.

Και ενώ όλα αυτά, τα μεγάλα και ανθρώπινα  που συμβαίνουν εκεί, και όλη η ουρολογική κλινική λειτουργεί σαν καλοκουρντισμένο ρολόι! -  η εκάστοτε κυβέρνηση με τους Υπουργούς Υγείας που  έχουν βαλθεί να μας πεθάνουν, περί άλλων τυρβάζουν!!! 

Ο  λαλίστατος Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης ασχολείται περισσότερο με την έρευνα οικονομικών και άλλων  σκανδάλων των προηγούμενων... παρά με  θέματα που άπτονται στην Υγεία και στην οργάνωση των κρατικών μας νοσοκομείων.

Ο κ. Πολλάκης με τον πρώην Υ.Υ. Άδωνι Γεωργιάδη μας κουράσανε και οι δυό τους  πια με εκείνο το πολιτικάντικο κι’ όχι μόνο κουτσομπολιό με τα  τουίτ τους... τα φουίτ τους... τα μουίτ τους... κ.α. Μόνο τα σλιπάκια τους δεν έχουν κρεμάσει ακόμα στα μανταλάκια... 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη, επιτελούν με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους!! ...

Πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη, επιτελούν με ευσυνειδησία τα καθήκοντά τους!! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...- Γ.Ν.Α. "ΕΛΠΙΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: