Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

…«Οι άθλιοι…δεν έχουν το θεό τους! - Βούτηξαν στα έγκατα του αρχείου του blog και διαβάζουν το θέμα στη... διαπασών»!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012


Η καλημέρα μας και η πιο πολυθεματική φωτογραφία του διαδικτύου!!!

Το  «Αλ τσαντίρι» εκλογικό κέντρο του «ανίκητου» ως υποψήφιος περιφερειακός  σύμβουλος με το συνδυασμό του σημερινού περιφερειάρχη  Πέτρου Τατούλη.

Φυσικά, ο τέως πάτωσε! - 700 ψήφους από τον πρώην Δήμο Ερμιόνης, 800 από τον πρώην Δήμο Κρανιδίου και 500 από την υπόλοιπο Νομό Αργολίδας. Έσπρωχναν οι πασόκες,  τα ψηφοθηρικά συστήματα του ανίκητου... και τα λοιπά κυκλώματα, όμως αυτός,  είχε κολλήσει στις λάσπες του δικού του Βατερλώ!!!  

Η φώτο με το σκηνικό... του εκλογικού του κέντρου στο δρόμο προς τις κάλπες  και πάντα μαζί του ο αγαπημένος ψηφοφάγος... - το θρυλικό κόκκινο καμπριολέ αγκρότικα ντάτσουν. Στο σκηνικό βλέπουμε ακόμα οικοδομικά υλικά και εργαλεία για να συγκινήσει  και αυτή την επαγγελματική  τάξη... Και φυσικά,  το κινητό του δήμου έχει πάρει φωτιά!!

 Ευτυχώς που αυτές τις μέρες είχε κάνει «γλυκό»... το αυτοκίνητο του δήμου 
και γλυτώσαμε κάποια καύσιμα και φθορές (ουδέν κακόν αμιγές καλού) 


e-mail αναγνωστών στο blog – αναδημοσίευσέ τα τώρα...
Φώτο εκ των υστέρων - Το αυτοκίνητο του Δήμου που οδηγούσε ο τέως τις τελευταίες ημέρες αυτής της προεκλογικής περιόδου. Ένα βράδυ επιστρέφοντας στην Ερμιόνη περί το μεσονύκτιο μετά την ψηφοθηρία του, κοντά στην είσοδο της πόλης,  του έκανε τα μούτρα μπλέ μαρέν... 
Στη συνέχεια, το παράτησε σε συνεργείο αυτοκινήτων για να το επισκευάσει ο νέος δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Ερμιονίδας πλέον. 

Ε΄ δεν είναι μάγκας ο τέως;;
Και αυτός "ο αφιονισμένος λαός" που μας λέει χωρίς καμία συστολή -
"μήπως πληρώσαμε τίποτα από την τσέπη μας" πιο μάγκας! ... Σ.Δ.  
Η φώτο είναι περιζήτητη και βαίνει να αναδειχθεί, η πιο πολυθεματική... φωτογραφία του διαδικτύου!!! 
Όπως πληροφορούμεθα ακόμα, στα παζάρια βρίσκεται και ο Λάκης Λαζόπουλος με τη φωτογράφο αυτού του ενσταντανέ και αυτόν που έκανε το μοντάζ,  για να πάρει την έγκρισή τους (λόγοι Πνευματικής Ιδιοκτησίας βλέπετε)  να τη συμπεριλάβει στο σκηνικό της εκπομπής του  «Αλ τσαντίρι νιουζ» 

Μια ακόμα ευκαιρία, ο «ανίκητος» Ερμιόνης να γίνει περαιτέρω διάσημος... 
ΣΤΑΜ.  ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: