Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Ο Γιάννης Γκιόλας σε ομιλία του στη Βουλή ...Έχουμε επιτύχει πάρα πολλά αλλά δεν είμαστε ακόμη απόλυτα ικανοποιημένοι....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                              14- 6-18


                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΑΠΟΛΥΤΩΣΟΡΑΤΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ» 
ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ Δ’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

 «Δίνετε ρεσιτάλ παραπληροφόρησης σχετικά με τις συντάξεις τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι, τις μειώσατε ένδεκα φορές και διαλύσατε με το PSI, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.  
Οι μόνες περικοπές που έγιναν αφορούσαν σε διπλές ή πολλαπλές συντάξεις. Επιπλέον, για όποιες απώλειες θα υπάρξει πλήρης αναπλήρωση μέσω θετικών αντίμετρων. Η είσοδος νέων ασφαλισμένων μας επιτρέπει να έχουμε ένα αξιόλογο πλεόνασμα»
   
   «Έχουμε επιτύχει πάρα πολλά αλλά δεν είμαστε ακόμη απόλυτα ικανοποιημένοι. Η Ευρώπη θα πρέπει να εγκαταλείψει τις πολιτικές σφιχτής λιτότητας και νεοφιλελευθερισμού», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας.

   Παρακολουθείστε αναλυτικά την ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων, στο βίντεο που ακολουθεί: >>>https://youtu.be/hkZEHeJ9CTI

Δεν υπάρχουν σχόλια: